UA-28790306-1

صفحه را انتخاب کنید

تحقیق ایالت واشنگتن برای قطار سریع‌السیر ونکوور تا سیاتل

تحقیق ایالت واشنگتن برای قطار سریع‌السیر ونکوور تا سیاتل

وقتی ایالت واشنگتن امریکا بودجه ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ خود را بست، ۱ میلیون دلار به تحقیق بر ساخت مسیر ریلی اختصاص داد که سیاتل را به ونکوور وصل می‌کند و امتداد آن تا پورتلند کشیده می‌شود.

ایده این مسیر البته قدیمی است و پیش‌تر در سال ۲۰۱۰ و پس از آنکه ایالت واشنگتن توانست ۶۰۰ میلیون دلار از دولت فدرال امریکا برای ساخت مسیر سریع‌السیر قطارهای سیاتل تا پورتلند در ایالت اورگان کمک بگیرد، مابین بی‌سی و واشنگتن در موضوع امتداد این مسیر تا ونکوور صحبت‌ شده بود.

سال گذشته هم برد پارکینز به سی‌بی‌سی گفت که ۱۸ تا ۲۲ میلیارد دلار هزینه ساخت این مسیر می‌شود تا قطارهایی با سرعت ۲۹۰ کیلومتر در ساعت (معادل ۱۸۰ مایل در ساعت) مسافرها را جابه‌جا کنند.

تصویر از شرکت مسیر سریع‌السیر کاسکادیا

او مدیرعامل شرکت مسیر سریع‌السیر کاسکادیا است. شرکتی که ایده اتصال کاسکادیا (بریتیش کلمبیا، واشنگتن و اورگان) با قطارهای سریع‌السیر را دنبال می‌کند.

مانع اصلی ساخت این مسیر، بودجه‌ بالای آن است. بخصوص اینکه بخش عمده‌ای از این بودجه بایستی صرف خریداری زمین‌های لازم برای ساخت این مسیر و ایستگاه‌هایش بشود. زمین‌هایی که اغلب گرانقیمت هستند.

البته حالا صحبت از این است که می‌توان در این مسیر از قطارهایی با سرعت ۲۵۰ مایل در ساعت معادل ۴۰۰ کیلومتر در ساعت استفاده کرد.

بدین شکل مسیر سیاتل تا ونکوور در کمتر از یک ساعت طی خواهد شد.

مسیر پیشنهادی هم‌اکنون شاهد ۱ میلیون مسافر در سال است و در صورت وجود قطار سریع‌السیر، این مسیر قابلیت جابه‌جایی مسافران بیشتری را خواهد داشت.

استفاده از قطار به نسبت استفاده از هواپیما، آلایندگی کمتری تولید می‌کنند. همچنین در مقایسه با استفاده از ماشین، خطر کمتری در موضوع تصادفات دارد. همچنین استفاده از قطارهای سریع می‌تواند جایگزین استفاده از کامیون‌ها برای جابه‌جایی بار بشود که به نوبه خود، بر کاهش آلودگی‌ها و ترافیک تاثیر می‌گذارد.

در صورتی که برابر پیش‌بینی‌ها، انرژی لازم برای این پروژه از منابع تجدیدپذیر تامین بشوند، می‌توان مشاغل زیادی در زمینه تولید انرژی به همراه ساخت این مسیر ایجاد کرد.

همچنین این احتمال وجود دارد که بتوان مسیرهای قطارهای سریع‌السیر را در بریتیش کلمبیا هم امتداد داد و سپس آن را به آلبرتا هم رساند.

آرشیو نوشته‌ها و شناسایی نویسنده:

خانه | >> واپسین نوشته‌ها

سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامه‌نگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی می‌کند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شده‌اند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمه‌اش در سایت‌های مختلف عرضه شده‌اند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وب‌سایت شهرگان منتشر شده‌اند. او فارغ‌التحصیل روزنامه‌نگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیس‌بوک‌اش مراجعه کنید.

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

ویدیویی

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها: