UA-28790306-1

صفحه را انتخاب کنید

گاز طبیعی: کنار گذاشته شدن در ونکوور، عرضه مضاعف در بریتیش کلمبیا

گاز طبیعی: کنار گذاشته شدن در ونکوور، عرضه مضاعف در بریتیش کلمبیا

دولت شهر ونکوور رای به استفاده تمامی ساختمان‌های داخل شهر از انرژی‌های تجدید پذیر تا سال ۲۰۵۰ میلادی داد و به این شکل اولین شهر کاناداست که می‌خواهد در یک برنامه مشخص و زمان‌بندی شده، از سوخت‌های فسیلی رها بشود.

بر اساس این رای، استفاده از گاز طبیعی در سطح شهر تا سال ۲۰۵۰ ممنوع می‌شود و تمامی ساختمان‌هایی که از این سوخت فسیلی استفاده می‌کنند، بایستی انرژی‌های دیگر را جایگزین گاز طبیعی بکنند.

هم‌اکنون ۱۰۸ هزار نفر در سطح شهر ونکوور از گاز طبیعی استفاده می‌کنند. کنار گذاشتن استفاده از گاز طبیعی شامل بر تمامی ساختمان‌ها، از جمله رستوران‌ها، کارخانه‌ها، مدرسه‌ها و کارخانه‌ها می‌شود.

در همین زمینه در شهرگان بخوانید: برنامه کنترل تغییرات اقلیمی بریتیش کلمبیا بعد ماه‌ها تاخیر منتشر شد، فعال‌های محیط‌زیست ناامید باقی ماندند؛ نگرانی جوامع علمی از فعالیت‌های دولت استانی در زمینه تولید انرژی؛ سوال‌هایی در موضوع فرکینگ در بریتیش کلمبیا؛ تغییرات اقلیمی چگونه منظره سبز بریتیش کلمبیا را تبدیل به صحرایی خشک خواهد کرد؛آینده‌ای سبز با مانیفست جهش

بر اساس مقررات موجود، ساختمان‌های تازه‌ساز تا سال ۲۰۳۰ نبایستی استفاده از گاز طبیعی را در زمان ساخت لحاظ کنند و دیگر ساختمان‌ها نیز بایستی بتدریج استفاده از گاز طبیعی را کنار بگذارند.

این طرح شهر ونکوور در مخالفت با برنامه‌های دولت استانی برای مقابله با تغییرات اقلیمی است که تمرکز را بر استفاده از گاز طبیعی به جای دیگر سوخت‌های فسیلی گذاشته است.

دولت استانی به زودی باید تصمیم نهایی خودش در موضوع پروژه ۳۶ میلیارد دلاری تولید و صادرات گاز طبیعی در شمال استان را اعلام کند. پروژه‌ای که مخالفان خود را دارد و بر خلاف پیش‌بینی‌های پیشین مبنی بر رشد نیاز به گاز مایع در دنیا، این بازار بتدریج مشتری‌های خود را از دست می‌دهد.

شهر ونکوور می‌خواهد تصاعد گازهای گلخانه‌ای از ساختمان‌های شهر را تا سال ۲۰۳۰ به صفر کاهش بدهد.

منتقدان دولت شهری می‌گویند این این مقررات برای ساکنین شهری هزینه‌بر است، هرچند طرفدارهای محیط‌زیست و اقتصاددان‌ها با این نظر منتقدها موافق نیستند.

کانادا، در کنار دیگر کشورهای دنیا، بایستی در اولین فرصت ممکن استفاده از سوخت‌های فسیلی را به منظور کنترل تولید گازهای گلخانه‌ای کنار بگذارد تا بتوان گرم شدن کره زمین را به  ۲ درجه سانتی‌گراد محدود کرد.

بانک جهانی در ماه گذشته اعلام کرد که در صورتی که این تغییر به سرعت صورت نگیرد، دمای کره زمین تا سال ۲۱۰۰ میلادی، بیش از ۵ درجه افزایش پیدا می‌کند.

آرشیو نوشته‌ها و شناسایی نویسنده:

خانه | >> واپسین نوشته‌ها

سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامه‌نگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی می‌کند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شده‌اند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمه‌اش در سایت‌های مختلف عرضه شده‌اند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وب‌سایت شهرگان منتشر شده‌اند. او فارغ‌التحصیل روزنامه‌نگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیس‌بوک‌اش مراجعه کنید.

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

ویدیویی

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها: