UA-28790306-1

صفحه را انتخاب کنید

سنگینی افزایش فزاینده قیمت کتاب‌های درسی بر دوش دانشجویان

دانشجویان دانشگاه ویکتوریا، دانشگاه بریتیش کلمبیا و دانشگاه سایمون فریزر از شبکه‌های اجتماعی با هشتک #textbookbroke استفاده می‌کنند تا نشان دهند چطور قیمت‌های گران کتاب‌های درسی، بودجه‌های محدود آنها را می‌بلعد.

به عنوان مثال، انجمن دانشجویان دانشگاه ویکتوریا امسال غرفه‌ای در محوطه دانشگاه بر پا کرده بودند و از دانشجویان می‌خواستند تا رقمی که در شروع ترم پاییزی برای خرید کتاب‌های درسی هزینه کرده‌اند، بر روی وایت بردی بنویسند و بعد با آن یک عکس یادگاری بگیرند. درنهایت، مجموعه‌ای از ۳۵ تصویر منتخب در فیس‌بوک این انجمن عرضه شدند.

14238279_1174450865947713_841075994689550560_n

تحقیقی صورت گرفته توسط یوکان‌پریج نشان می‌دهد که ۶۵ درصد دانشجویان موسسه‌های آموزش عالی نمی‌توانند به خاطر هزینه‌های بالای کتاب‌های درسی، تمامی کتاب‌های مورد نیازشان را تهیه کنند. همین تحقیق نشان می‌دهد که ۹۴ درصد این دانشجویان نگران هستند به خاطر نداشتن کتاب‌های درسی، نمره‌های پایین‌تری دریافت کنند.

14222181_10154588275615555_2389635973889518955_n

همین موسسه می‌گوید از دهه ۱۹۷۰ تاکنون، میانگین قیمت کتاب‌های درسی برای دانش‌آموزانی که تمام وقت تحصیل می‌کنند سه برابر شده است و امسال، هر دانشجو برای یک سال تحصیلی، میانگین ۱۲۰۰ دلار برای کتاب‌های درسی پرداخت خواهد کرد.

تحقیقی دیگر می‌گوید در برخی رشته‌های درسی، در فاصله ۱۹۷۷ تا ۲۰۱۵ میلادی، قیمت کتاب‌های درسی در بازه زمانی ۳۸ ساله، با رشدی ۱ هزار و ۴۱ درصدی روبه‌رو شده‌اند.

دانشجویان حاضر در این کمپین امیدوار هستند تا به دولت استانی و مقامات دانشگاهی فشار بیاورند تا منابع درسی بیشتری را به شکل مجانی و از طریق فضای مجازی، در طول دوره تحصیلی، در اختیار آنها قرار بدهند یا کتاب‌های بیشتری را در کتابخانه‌های دانشگاه‌ها در دسترس قرار دهند تا دانشجویانی که بودجه‌های محدودتری دارند هم بتوانند برابر و یکسان دیگر دانشجوها درس بخوانند.

هم‌اکنون دولت استانی از طریق پروژه باز کتاب‌های درسی، تعداد محدودی از کتاب‌های درسی را از طریق فضای مجازی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

 

آرشیو نوشته‌ها و شناسایی نویسنده:

خانه | >> واپسین نوشته‌ها

سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامه‌نگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی می‌کند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شده‌اند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمه‌اش در سایت‌های مختلف عرضه شده‌اند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وب‌سایت شهرگان منتشر شده‌اند. او فارغ‌التحصیل روزنامه‌نگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیس‌بوک‌اش مراجعه کنید.

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

ویدیویی

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها: