امیرارجمند : دستهایی در کار است که آرامش در کشور برقرار نشود
اردشیر امیر ارجمند مشاور میرحسین موسوی در واکنش به ضرب و شتم دختران موسوی میگوید به نظر میرسد بخشی از حاکمیت به طور جدی دنبال آن است که آرامش در کشور برقرار نشود.
روز پنجشنبه دوم آبان ماه، دختران میرحسین و موسوی و زهرا رهنورد پس از دیدار با آنها هنگام خروج از منزل، مورد ضرب و شتم ماموران حصر قرار میگیرند.
اردشیر امیر ارجمند، در مصاحبه با رادیو فردا، در بیان ماجرا میگوید: «بعد از قریب هزار روز، برای اولین بار فرزندان آقای موسوی اجازه پیدا کردند که در داخل خانه پدری با پدر و مادر ملاقات کنند و حدود دو ساعت و نیم با آنها باشند و ناهار را هم با آنها بخورند.»
او ادامه میدهد: «آنها هیچ وقت چنین حقی نداشتند. قبل از آن در خانه مجاور که متعلق به وزارت اطلاعات است، ملاقات صورت میگرفت. ملاقاتها بسیار محدود بود.»
امیر ارجمند معتقد است: «ابتدا تصور این بود که گشایشی صورت گرفته و قدم مثبتی در این قضیه برداشته شده و به آنها اجازه داده شده به همراه پدر و مادر ناهار بخورند. متاسفانه هنگام خروج، رفتار بسیار خشونتآمیزی با مهندس میرحسین موسوی میشود، در روز عید غدیر که برای سیدها بسیار حائز اهمیت است و در این روز به سادات احترام میگذراند، به دختران آقای موسوی در حضور پدر و مادر سیلی میزنند.»
او با اشاره به روندی که در ماههای اخیر بر کشور حاکم بوده و گمانه زنیهایی که درباه احتمال رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی مطرح شده میگوید: «معلوم نیست چه دستهایی در کار است که وقتی میخواهد یک قدم اوضاع به سمت جلو پیش رود، کاری انجام میدهند که همه برنامهها تغییر پیدا کند یا خراب شود. این باعث تعجب است. به نظر میرسد بخشی از حاکمیت به طور جدی به دنبال این است که آرامش در کشور برقرار نشود، وضعیت حصر آقای موسوی و آقای کروبی تغییر پیدا نکند، نیروهای طرف دیگر را دچار التهاب کند که موضعگیری شدید کنند.»
امیرارجمند تاکید میکند: «مسئولیت این وضعیت با مسئولان اصلی کشور است، مسئولیت این حصر با آنها است، آنها هستند که باید تصمیم بگیرند هرچه زودتر این تمام شود. آنها بودند که دستور حصر را دادند و باید از آن صرفنظر کنند.»
مشاور ارشد میرحسین موسوی در پاسخ به این سوال که چه اقدامی باعث واکنش دختران او و درگیری نیروهای امنیتی با انها شده است، میگوید: «به هر حال تفتیش یک حدی دارد. باید احترام فرد حفظ شود. دختران آقای موسوی حامل چه چیزی برای بیرون آوردن بودند که باید تفتیش به گونهای صورت بگیرد که شانیت آنها را زیر سوال ببرد و از نظر شخصیتی اذیتشان کند.»
امیر ارجمند درباره احتمال کشیده شدن مساله تعرض به دختران موسوی و رهنورد به مقام قضایی، اظهار میدارد: «الان سه سال است که سه نفر را بدون هیچ دلیلی زندانی کردهاند. وقتی تعداد زیادی از اعضای این خانواده مورد آزار و اذیت بدنی و غیره قرار گرفتهاند و بسیاری از حقوق اولیه آنها نقض شده است، آیا یک بار مساله به محاکم قضایی رفته که اکنون باز چنین اتفاقی بیفتد؟»
او اظهار امیدواری میکند که «مسئولان قضایی به خودشان بیایند و میزانی از مسئولیت پذیری در آنها ایجاد شود. آن قدر که از حق و عدالت و دین و شریعت صحبت میکنند، آن را در حق خانوادههای آقای موسوی و آقای کروبی هم قابل اجرا بدانند. و این رفتارهای ناشایست و غیر انسانی را پی گیری کنند.»
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید