Advertisement

Select Page

زنگ دلواپسی آیت‌اله ‌آملی؛ از فقر مردم و قیام ملت بترسید

زنگ دلواپسی آیت‌اله ‌آملی؛ از فقر مردم و قیام ملت بترسید

 

  • آیت‌اله ‌جوادی آملی که خود حامل پیام خمینی به گورباچف بود امروز نگران قیام ملت است
  • او می‌گوید اگر با وجود این مشکلات ملت قیام کند همه ما را به دریا خواهد ریخت، به همین دلیل حواس‌تان باشد
  • این مرجع تقلید معتقد است بی‌عدالتی‌ها و بی‌عرضگی‌های برخی مسئولان قابل تحمل نیست
  • جوادی آملی خبر می‌دهد که بسیاری از کشور فرار کردند یا جای فرار خود را فراهم آوردند اما ما جای فرار نداریم

به گزارش شهرگان به نقل از روزنامه قانون، آیت‌اله جوادی آملی گفت؛ سال‌هاست افرادی در کشور ما زیست دارند که به جایگاه مردم و قدرت آن‌ها هیچ اعتقادی ندارند و حتی زمانی سعی داشتند تا به جای جمهوری اسلامی، حکومت در ایران برپا کنند که با درایت امام خمینی این فتنه به نتیجه نرسید. حال همین جریان گویی تفکر خطرناک خود را گسترش داده و تولید مثل کرده و در اذهان برخی مسئولان نیز تاثیر را گذشته اند و این رویه سبب شده است تا صدای مردم را نشنوند. در این بین برخی دلسوزان کشور هشدارهایی به مسئولان داده‌اند و نقدهایی را بر زبان آورده‌اند تا شاید به غیرت برخی برخورد ولی به نظر خواب آن‌ها بسیار سنگین است.

زنگ دلواپسی

در همین راستا آیت‌اله ‌جوادی آملی از بزرگان حوزه علمیه سخنان تامل ‌برانگیزی را در دیدار با علی ربیعی، وزیر دولت روحانی به زبان آورد که برگرفته از پیچیدن صدای مردم در فضای حوزه و میان علماست. جوادی‌آملی که خود حامل نامه امام خمینی برای هشدارفروپاشی شوروی به گورباچوف بود، امروز در نظام جمهوری اسلامی هشدارهایی را داده‌است. وی در همین حال می‌گوید: بدانیم که اگر با وجود این مشکلات ملت قیام کند همه ما را به دریا خواهد ریخت به همین جهت حواس‌تان باشد. البته بسیاری از کشور فرار کردند یا جای فرار خود را فراهم آوردند اما ما جای فرار نداریم. این بی‌عدالتی‌ها و بی‌عرضگی‌های برخی مسئولان قابل تحمل نیست. کشوری که این همه منابع و آب و خاک دارد چرا باید این همه گرسنه داشته باشد. این مرجع تقلید با بیان اینکه فقر بدنی یک مشکل خوش‌خیم اما فقر فرهنگی یک مشکل بدخیم است، گفت: جامعه اگر از نظر حیثیت اجتماعی باشد، درست باشد فقر مادی را هم تحمل می‌کند و اینکه اوایل انقلاب فشارهای مختلف از جمله جنگ تحمیلی، بمباران‌ها، ترور شخصیت‌ها و … را تحمل کرده‌اند اما بدون شک همین مردم اختلاس‌ها و بی‌عرضگی‌های مسئولان را تحمل نمی‌کند. وی با بیان اینکه باید غده‌های بدخیم جامعه که مردم را ناراحت می‌کند شناسایی و برطرف کنیم، گفت: باید بفهمیم و درست عمل کنیم و بدانیم که مسایلی مانند دو تابعیت بودن مسئولان و پر کردن جیب برخی افراد تحمل نمی‌شود. باید بدانیم اگر ملت به‌خاطر همین مسایل نامطلوب شورید دیگر همه را می‌شورد و کنار می‌گذارد. به همین جهت حواس‌تان باشد. جوادی‌آملی تصریح کرد: چگونه است که کشور ۸۰۰ میلیونی که نظامی کمونیستی و بی‌دین دارد می‌تواند کشور خود را اداره کند اما ما یک کشور ۸۰ میلیونی هستیم و این همه امکانات و آب و خاک مناسب داریم در مشکلات خود می‌مانیم؟ آن کشور با کفر ۸۰۰ میلیون را اداره می‌کند اما ما با داشتن امام حسین (ع) و امام علی (ع) نتوانسته‌ایم؛ یعنی از این ظرفیت‌ها استفاده نکرده‌ایم.این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه راه‌حل بسیاری از مشکلات کشور ارج نهادن به کارگر است، گفت: دانشگاه‌های ما میزنشین تربیت نکنند چراکه میزنشینی یعنی مفت‌خوری بلکه دانشکده‌های ما باید کارگر تربیت کنند. کشور آلمان در جنگ‌جهانی دوم با خاکستر یکسان شد اما با پشتوانه کار ملت خود مشکلات را برطرف کرد. وی با بیان اینکه براساس آموزه‌های دین ملتی که آب و خاک مناسب دارد اما دستش را به سوی دیگران دراز کند از رحمت خداوند دور خواهد شد، گفت: حقیقت این است که اگر معنی فقر را می‌فهمیدیم بیشتر تلاش می‌کردیم .

فقر را نمی‌شناسید

جوادی آملی با بیان اینکه فقیر طبق آموزه‌های قرآن کریم یعنی ملتی که ستون فقراتش شکسته، گفت: آیا از ملتی که ستون فقراتش شکسته انتظار مقاومت دارید؟ ملتی که ویلچری شد توان مقاومت ندارد. این مرجع تقلید با بیان اینکه ملتی که جیبش خالی است بدون‌شک زیر بار دیگری می‌رود، گفت: این سخنان را قرآن کریم بیان کرده و ما از قرآن راستگوتر نداریم.

دردسرنادیده گرفتن مطالبات

اما این تنها هشدار حوزویان نیست. روز گذشته اسد‌اله بیات زنجانی، از شخصیت‌های حوزوی نیز در سخنانی گفت: معتقدم بخشی از اعتراضات شکل گرفته اخیر، ناشی از نادیده گرفتن مطالبات جوانان بوده است. وی گفته است که می‌گویند خانم‌ها به ورزشگاه‌ها نروند؛ بنده عرض می‌کنم که ورزشگاه نیز بخشی از این جامعه است؛ نمی‌توان گفت خانم‌ها در فلان خیابان نروند، چون بسترهای فرهنگی مناسبی ندارد؛ طبیعی بوده که این وظیفه شما و بنده است که این بسترها را اصلاح کنیم و الا با اینجا نرو و آنجا نرو موضوعی حل نمی‌شود؛ و در دنیای امروز به جز اینکه خودمان را در معرض این سوال قرار دهیم که نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم، هیچ نتیجه‌ای ندارد.

برگرداندن ملت از دین

سیدحسن خمینی نیز گفته است:« دینداران وقتی تصدی امر دنیای مردم کردند، اگر در تصدی‌گری ناموفق بودند مردم را از دین برمی‌گردانند. وقتی دینداران تصدی دنیا می‌کنند باید دنیا را بهتر از بی‌دینان بسازند. فلسفه قدرت به این است که ما یک گام در مسیر اطاعت از خدا برداریم و در این میان خدمت به خلق هم از مصادیق اطاعت از خداست. اینگونه نیست که بگویم همیشه مدیر باید یک حرکت پوپولیستی انجام دهد که مردم خوش‌شان بیاید. آدمی باید افق آینده را ببیند ولی به این باور دارم که خرد جمعی اشتباه نمی‌کند».

هشدار برای همه

مشخص است آن‌هایی که دغدغه اسلام، ایران و ملت را دارند نگران آینده هستند و دوست ندارند که بیشتر از این به مردم فشارآید ولی برخی نه تنها صدای ملت را نمی‌شنوند بلکه با ناکارآمدی خودشان زمینه اعتراضات مردمی را نیز فراهم می‌کنند. بیشتر مردم خواهان اصلاح کشور هستند ولی مقاومت‌هایی که در برابر اصلاح‌امور وجود دارد می‌تواند خشم ملت را به همراه داشته باشد و همین موضوع سبب نگرانی بزرگان شده است و امیدواریم قبل از آنکه مشکلی ایجاد شود پیشگیری‌های لازم در دستور کار همه مسئولان و نهادها قرار گیرد.

[روزنامه قانون]
* تیتر از شهرگان است.

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights