به صدور فتوای قتل پایان دهید!
هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) در ارتباط با صدور حکم ارتداد شاهین نجفی خواننده رپ به خاطر اجرای ترانه “نقی”، اطلاعیهای صادر کردهاست که میخوانید:
مراجع تقلید یکی بعد از دیگری به جرگه صدور حکم ارتداد می پیوندند. ابتدا آیتالله صافی گلپایگانی و سپس آیتالله علوی گرگانی و آیتالله ملکوتی و دیروز آیتالله جعفر سبحانی، شاهین نجفی خواننده رپ را به خاطر اجرای ترانه “نقی” مرتد اعلام کردند. براساس احکام اسلامی٬ حکم افراد مرتد٬ مرگ است. به دنبال صدور حکم ارتداد توسط مراجع تقلید، کمپینی با عنوان کمپین اعدام شاهین نجفی در فیس بوک به راه افتاده و پایگاه خبری شیعه آنلاین جایزهای ۱۰۰هزار دلاری برای قتل وی تعیین کرده است.صدور حکم ارتداد بعد از کسب قدرت توسط روحانیت در انقلاب اسلامی، جان هزاران انسان را گرفته است. آیت الله خمینی راسا فتوای قتل هزاران زندانی سیاسی را به عنوان مرتد در سال ۱۳۶۷ صادر کرد و با فتوای تنی چند از مراجع تقلید، عده ای از فعالین سیاسی، نویسندگان و هنرمندان از جمله داریوش و پروانه فروهر، محمد مختاری و محمد جعفر پوینده در سال ۷۸ و سال های قبل از آن، توسط آدمکشان وزارت اطلاعات به قتل رسیدند.سران رژیم ایران که حکم ارتداد از بالای سر ارگان های آن صادر شده است، سکوت اختیار کرده و با این سکوت عملا بر اجرای فتوا صحه گذاشته اند. صدور حکم ارتداد توسط مراجع و سکوت حکومتگران، نشانه بارز بی قانونی در کشور و دامن زدن به خشونت بی حد و مرز است.حق آزادی بیان از مهمترین آزادیهای فردی است که در تمامی اسناد حقوق بشری آمده است. اگر آزادی بیان در همین اسناد مقید به برخی قیود از جمله احترام به حیثیت و حقوق دیگران است، تهییج و تشویق دیگران به قتل، جرم به حساب آمده و مستوجب مجازات است.
صدور فتوای قتل انسان ها توسط مراجع تقلید، اقدامی فراقانونی، غیرانسانی و مجرمانه است. سازمان ما صدور حکم ارتداد شاهین نجفی را محکوم می کند و ضمن تاکید برآزادی بیان و احترام به اعتقادات و حقوق دیگران، خواهان پایان دادن به صدور احکام ارتداد توسط روحانیت است.
هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ (۱۸ ماه مه ۲۰۱۲)
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید