فصلنامه “دِرَنگ” منتشر شد
نخستین شمارهی فصلنامهی سیاسی، اجتماعی، فرهنگی «درنگ» منتشر شد. این فصلنامه تلاش خود را در راستای «برقراری پل ارتباطی میان منابع معرفتی در حوزههای مختلف علوم انسانی از یک سو و فرهیختگان و دانشپژوهان ایرانی از سوی دیگر» پر کردن نیازهای فکری جامعه ایران توصیف کرده است. این نشریه میکوشد نیازهای لازم فکری جنبش سبز را با معرفی منابع آکادمیک، گفتگو با نخبگان و طرح نظریههای متناسب با جنبش اعتراضی ملت ایران برآورده کند.
شمارهی اول این نشریه، که مصادف با عید فطر منتشر شد، از بخشهای مختلفی تشکیل شده است. پس از سخن سردبیر با عنوان «چرا درنگ؟»، در بخش تطبیقی، مقالهای از علی برزگر با عنوان «بحران اقتصادی و گذار به دموکراسی (ملزومات استفاده از مطالبات اقتصادی در جهت نیل به دموکراسی)» میبینیم. سپس محمد علی کدیور «درآمدی بر نظریه های اعتراضات انتخاباتی» نوشته است. در بخش سیاست داخلی، این نشریه اقتراح یا پرسمانی در باب نسبت شعارهای داده شده توسط معترضین با خواست اکثریت جنبش سبز برگذار کرده است. در این اقتراح پیمان وهابزاده، نادر هاشمی و محمود صدری به سوالاتی پیرامون موضوع فوق الذکر پاسخ داده اند.
در بخش اندیشهی سیاسی، روایتی از کتاب نادر هاشمی با عنوان «اسلام، سکولاریسم، و لیبرال دموکراسی: رسیدن به یک تئوری دموکراتیک برای جوامع مسلمان» ارائه شده است.
در بخش دینپژوهی، یاسر میردامادی نگاهی سنجشگرانه به کتاب «الهیات و عقائد در اسلامِ اهل سنت: اخوان المسلمین، اشعریگرایی و اهل سنتِ سیاسی» نوشتهی جفری ر. هالوِرسون دارد. آخرین مقالهی نشریهی درنگ، معرفی کتاب «چشماندازهای اخلاق اسلامی» نوشتهی امین ب. ساجو است.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید