لبخند، پاسخ رفسنجانی به کسانی که علیه او شعار دادند
روزنامه اعتماد در گزارشی در باره حضور هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد در راهپیمایی روز قدس نوشت
هاشمی رفسنجانی با گامهایی کوتاه از خیابان استاد نجاتاللهی وارد خیابان انقلاب میشود تا شانهبهشانه راهپیمایان روز قدس حضورش را اعلام کند.
لبخند بر لبانش جاری است. با لحن همیشگیاش با اطرافیان سلام و علیکی میکند که به ناگهان جمعی با شعار «مرگ بر ضد ولایت فقیه» به استقبال آیتالله میروند.
گویی از قبل میدانستند هاشمیرفسنجانی از کدام خیابان وارد خیابان انقلاب میشود.
آیتالله تسبیحش را از جیب درمیآورد و به جمعی که او را ضدولایت میخوانند، نگاهی میکند. همچنان لبخند بر لبانش جاری است.
محافظان رییس مجمع از او میخواهند قدم زدن در خیابان انقلاب را تمام کند. اما هاشمی مخالفت میکند و به مسیر خود ادامه میدهد، شعارها تندتر میشود تا به ادعای خبرگزاری فارس، هاشمیرفسنجانی «با شعارهای مردم بدرقه و از مسیر راهپیمایی خارج میشود».
گزارشگر اعتماد خبر می دهد همزمان محمود احمدینژاد از خیابان ۱۲ فروردین وارد خیابان انقلاب شد و به سمت دانشگاه تهران حرکت کرد. احمدینژاد نیز میخندید و دستانش را همچون همیشه به نشانه پیروزی بالا گرفته بود.
در مسیر قدم زدن احمدینژاد نهتنها خبری از شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه نبود که جماعتی با شعارهای «صلعلی محمد، بوی رجایی آمد» به استقبال رییس دولت رفتند.
به نوشته اعتماد این روایت، توصیفی است از دو رفتن به یک مسیر؛ حضور شیخ اکبر هاشمیرفسنجانی و حضور محمود احمدینژاد. یکی هر چند خود را برادر و رفیق ۵۰ ساله رهبری میداند، ضد ولی فقیه میخوانند و دیگری را هر چند در مقام اعتراض به حکم رهبری، ۱۱ روز قهر کند، تابع ولی میدانند.
هاشمی در حالی دیروز به جمع راهپیمایان روز قدس پیوست که تا چهار سال پیش، او سخنران بیبدیل روز قدس بود.
اما آخرین خطابهها و توصیههای او در نماز جمعه ۲۶ تیر ۸۸ باعث شد معتمد بنیانگذار انقلاب در این مراسم جای خود را به محمود احمدینژاد بدهد و در روز قدس، تنها یک راهپیماییکننده باشد حتی اگر روزگاری نهچندان دور به علما پیشنهاد داده باشند «کتاب هاشمی درباره فلسطین را بخوانند».
[خبرآنلاین]
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید