هفتشنبههای بلوچ
خدا خیر ندهد وال استریت ژورنال را
یکی نیست از ما بپرسد: “نانت نیست، آبت نیست، وال استریت ژورنال خواندنت چیست؟” در هفتۀ گذشته با این همه خبر بکش بکش در سطح جهان، این روزنامه برداشت و نوشت که آقا در هفتههای اخیر به اوباما نامه داده است. من هم که از هفت پشتم یکی بسیجی نیست، چشمهایم گرد شد، چه رسد به بسیجیان و لباس شخصیها و سربازان گمنام حضرت امام مهدی (عج). همین دیروز، پریروز بود که سی و شش سالگی جمهوری اسلامی را جشن گرفتیم. حیوانکی از همان بدو تولّد، شیرین احوال بود. جنگ هم موجیاش کرد. ماهواره و حملۀ فرهنگی غرب هم از راه به درش کرد و تحریمها هم باعث شدند که دچار پیری زودرس بشود. سر تا پا برایش همین دلخوشی مرگ بر آمریکا مانده بود. اگر آن را هم حضرت رهبر با نامۀ فدایت بشوم برای اوباما بدهد به دست باد تاریخ، دیگر چه میماند برای شهدا و بسیجیان و اسلام عزیز؟
با خودم گفتم که هر چه نباشد، این وال استریت ژورنال، مال همین غربیهاست. حتمن دارد شیطنت میکند و موش میدواند زیر قبای حضرت رهبر که اخمهای مبارکِ پر ابهتش را برای بسیجیان بی ابهت بکند. غربی جماعت جان به جانش بکنی دست از دشمنی با نظام ما بر نمیدارد. آیا این طبیعی است که درست دردهۀ فجر که ما داریم انفجار نور و در رفتن دیو و تشریف فرمایی فرشته را جشن میگیریم، نشریات آنها از این حرفها بزنند؟ این تصادفی نیست جانم. عمهجان گفت: “این وال استریت ژورنال خیر ندیده، اگر ریگی به کفش نداشت، چرا نامۀ حضرت رهبر به جوانان غربی را منتشر نکرد؟” دلایل و استدلالات من و توضیحات عمهجان میرفت که در هم بیامیزد و آقا دایی و خندههای ریز و تیز و بدجنسانهاش را سر جایش بنشاند که ناگهان سردار یدالله، مشاور نمایندۀ ولی فقیه در سپاه پاسداران، پاسخ حضرت رهبر به نامههای اوباما را تأیید کرد. چشمتان روز بد نبیند که تمام هفته آقا دایی داشت هزینههایی را که مرگ بر آمریکا گفتن، تا حالا روی دوش کشورمان گذاشته است، حساب میکرد و به ریش همه از جمله غنی سازی اورانیوم و من و ظریف و زمخت این نظام میخندید.
انقلاب را تمام شده حساب میکردم. ناگاه خبر رسید که مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه، موضوع را “به شدّت” تکذیب کرده و گفته است: “هیچ گونه نامه جدیدی مطرح نمی باشد.” گرچه تأکید او روی واژۀ “جدید” بی قر نیست، اما اگر همین قرهای خواهر مرضیه نباشد، من و عمهجان و خانوادۀ شهدا در مقابل خندههای شیطانی امثال آقا دایی چه خاکی سرمان بریزیم؟
مرکز تخصصی آخوند خراسانی
در راستای معرفی مراکز و مؤسسات کشور، این بار شما را با مرکز تخصصی آخوند خراسانی(ره) آشنا میکنم.
این مرکز جزو صدها مرکزی است که آستان قدس رضوی در مشهد برپا کرده است. خود آخوند خراسانی صد و هفتاد و پنج سال قبل میزیسته است. میگویند خیلی خاکی و افتاده بوده و اصلاً منم منم نداشته است. باورش با شما. خودش در مورد خودش فرموده است:
« چهل سال است نه گوشت خوردهام و نه آرزوی خوردن گوشت داشتم، تنها خوراک من، فکر بود و به این زندگی راضی و قانع بودم، هیچگاه نشد سخنی یاد کنم که گمان کنند از زندگی خود ناراضی هستم، پولی برای خرید یک شمع به من دادند، ولی من در تاریکی میگذرانیدم و آن پول را به فقیرتر از خودم میدادم، سی سال تمام، تنها خورش من، داغی و گرمی نان بود.»
اسم کامل این بزرگوار”ملّا محمد کاظم خراسانی” است. ایشان بعد از هفتاد و دو سال بر اثر دل درد در نجف وفات فرمودند. فعلاً میگویند دلیلی نداشته است که اینقدر جوان وفات کرده باشد و احتمال میدهند که روسها او را مسموم کرده باشند. لذا برای احتیاط نامبرده را شهید خطاب میکنند.
در مورد ایشان گفتهاند: “هنگامی که پس از پنجاه سال، قبر آخوند خراسانی را شکافتند تا دخترش را کنارش به خاک بسپارند، دیوار قبر آخوند فرو ریخت؛ مردم با تعجب دیدند که جسد آخوند پس از آن همه مدت ذرهای متلاشی نشده است.” این خود دلیلی بر شهادت ایشان است. برای آن عده از خوانندگان که ایمانشان ضعیف است این را هم اشاره کنم که یکی از شاهدان ماجرای قبر گفته است: “وقتی دست آخوند را گرفتم و روی دست دخترش گذاشتم، دست شیخ مانند کسی که به خواب رفته باشد، حرکت کرد و همه حاضران سخت متعجّب شدند.”
منظور این است که بدانید با چه کسی طرف هستید و مرکز تخصص آن بزرگوار را دست کم نگیرید. این مرکز سه مدیر گروه آموزشی و هشت نفر هیئت علمی دارد.
چهار نفر هم دارد که پستشان کارشناس آموزشی است. از آنجایی که هیچ مرکز آموزشیای بی استاد و معلم معنی ندارد، سی و سه نفر هم از علما و بزرگان به عنوان استاد پیوسته در این مرکز استخدام شدهاند.
دوازده نفر هم از حجج اسلام به عنوان دبیران حلقههای علمی مرکز انجام وظیفه کرده لقمه نانی به دست میآورند. تعداد کل کارمندان این مرکز مشخص نیست اما بسیاری از آنها فصلی هستند که از میان طلاب برتر سطح کشور انتخاب میشوند.
بر اساس آخرین خبرها این مرکز در رشته های تخصصیِ تفسیر و علوم قرآن، فقه مقارن، کلام مقارن، فلسفه و کلام اسلامی و علوم و معارف حدیث، دانشجو می پذیرد.
داوطلبین پس از کسب امتیازات لازم در آزمون، مصاحبه علمی می شوند و افرادی که امتیازات آنها به حد نصاب لازم برسد،
مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.
ارائه تسهیلاتِ کمک تحصیلی، پرداخت شهریه، بهره مندی از اساتید توانمند، امکانات نوین روز ، کتابخانه تخصصی و ارائه خوابگاه اقامتی از جمله بخشی از امکانات این مرکز است.
یک نکته کوچولو: اگر طلبه نیستید برای ثبت نام اقدام نفرمایید، چون این مرکز فقط از میان طلاب دانشجو میپذیرد.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها: