ائتلاف احمدینژاد و مرتضوی؛ فشارهای جدید به زندانیان سیاسی
محمود احمدینژاد و سعید مرتضوی پیش از ترک مسند قدرت، در آخرین بازی خود در جهت اعمال فشار به زندانیان سیاسی ـ عقیدتی دستور دادهاند که زندانیان بیمار مستقر در مراکز درمانی، از پوشش بیمهای حذف شوند.
به گزارش رسیده به ندای سبز آزادی، سعید مرتضوی درپی ملاقات با متحد سیاسی خود، شخصا از مسئولان بیمه خواسته تا اعلام کنند که حاضر نیستند ۹۰ درصد سهم هزینههای بیمارستانی سازمان تامین اجتماعی را بپردازند.
این در شرایطی است که پول بیمه شدگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی صرف پرداخت حقوق و پاداشهای دهها میلیون تومانی به مدیران ارشد یا مراسمی چون تجلیل از خدمات دولت احمدینژاد میشود.
این دستور که در ظاهر باهدف دریافت هزینهها از سازمان زندانها برنامهریزی شده است، درعمل بهمعنای پرداخت هزینههای درمانی بهصورت آزاد توسط زندانیان سیاسی ـ عقیدتی است.
گفتنی است، سازمان زندانها چند سال است که به بهانهی کمبود بودجه، زندانیان بیمار را مجبور میکند که نهتنها هزینههای دارو و درمان خود را متقبل شوند، بلکه هزینهی خورد و خوراک و اسکان ماموران کادر و وظیفه خودرا نیز بپردازند.
این اقدام هماهنگ رییس دولت و مسئول مستقیم جنایتهای کهریزک درحالی طراحی و اجرا شده که «عیسی سحرخیز» براساس دستور مستقیم مقامهای امنیتی ـ قضایی و بر مبنای نظر اداره پزشکی قانونی در مرکز قلب تهران و در “حصر بیمارستانی” است.
روال قانونی برای زندانیانی که از بیماریهای لاعلاج و صعبالعلاج رنج میبرند این است که دادستانی برای آنان حکم عدم تحمل کیفر صادر کرده یا دستکم مرخصی استعلاجی به آنان بدهد.
این روزنامهنگار تحولخواه که پساز انتخابات سال ۸۸ دستگیر و زندانی شده، بعداز اتمام حکم سه ساله همچنان زندانی است و بیشاز ۴ سال است که از مرخصی استحقاقی و استعلاجی محروم است.
[ندای سبز آزادی]
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید