اولین قانون ضّد قلدری بی سی (bullying) در پورت کوکویتلام
شهرگان: این قانون که بر پایه قانون موجود در ریجاینا نوشته شده است در صورت تصویب، قلدرها را بین ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار جریمه میکند. به موجب این قانون، که به وسیله پلیس اعمال خواهد شد، زورگویی به کسی در ملا عام، یا از طریق یک متن کتبی الکترونیک تخلف محسوب میشود.
شهردار پورت کوکویتلام، گرگ مور، روز سهشنبه در گفتگو با مترو گفت: «اگر کسی نخواهد جریمه را پرداخت کند، آن شخص میتواند کلاسی را بگذراند که ما تأیید کردهایم، و در صورت به پایان رسانیدن کلاس جریمه او حذف میشود. من حقیقتاً باور دارم که بسیاری از قلدرها نیاز به کمک دارند و قلدری شیوه آنان برای نشان دادن این نیاز است».
این پیشنهاد قانونی که قرار است در جلسه ۱۰ دسامبر شورای شهر پورت کوکویتلام به بحث و رای گذاشته شود، بخشی از کارزاری است که به وسیله یک کسبه (businessman) اهل اینشهر، گرگ ماریس راه اندازی شده است. او میگوید: «وقتی که من ویدیوی آماندا تاد و آخرین اسلاید آن- من هیچ کس را ندارم، به کسی نیازمندم- را در یوتویب دیدم، سخت دلم شکست. به یاد دارم که به صورت غریزی اندیشیدم من کسی هستم و میتوانم کاری بکنم».
برنامه او شامل ابتکارات متعددی، از جمله یک خطاب نامه اس ام اسی در مورد قلدری، کارزاری برای آگاهی بخشی اجتماعی، و یک راه پیمائی دانش آموزی بمنظور جامعه آوری کمکهای مالی است.
اهالی کسب و کار و تاسیسات اجتماعی نیز با چسباندن عکسبرگردانهای «من کسی هستم»، بر ویترینها، حمایت خود را از این اقدام نشان دادهاند. مارس میگوید : «این کار چیزی شبیه به مراقبت محلی است که سابقه دارد. اگر شما نوجوانی هستید که کسی دنبالتان میکند، به شما پیله کرده است و یا از اتوبوس خارج میشوید و احساس میکنید خطری متوجه شما است، میتوانید وارد یکی از مغازههای محله شوید و در آنجا احساس امنیت کنید».
[منبع: مترو]
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید