دسترسی مستقیم به توئیتر و فیسبوک در ایران بار دیگر مسدود شدهاست
شهرگان: ساعات اولیه دیروز (دوشنبه) خبرگزاریها خبر از رفع فیلتر شبکههای اجتماعی فیلتر و توئیتر داده بود. براساس این گزارش رادیو کوچه روز دوشنبه بیستوپنجم شهریور، نوشت؛ کاربران اینترنت در برخی نقاط ایران توانستند بدون نیاز به فیلترشکن وارد سایتهای فیسبوک و توییتر شوند.
این اقدام در حال صورت گرفت که هفته پیش (سهشنبه نوزدهم شهریور)، «محمدرضا آقامیری»، عضو کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ و جرایم رایانهای، در گفتوگویی با «خبرگزاری مهر» اعلام کرده بود که رفع فیلتر مشروط فیسبوک بررسی خواهد شد.
اظهارات آقامیری یک روز پس از آن مطرح شد که «غلامحسین محسنیاژهای»، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری با خبرنگاران درباره امکان رفع فیلترینگ فیسبوک صحبت کرده بود. محسنی اژهای در این نشست در پاسخ به این سوال که حالا که بسیاری از چهرههای سیاسی و برخی وزرای کابینه در فیسبوک فعالیت دارند، آیا زمان رفع فیلترینگ این شبکهی اجتماعی پرمخاطب فرا نرسیده است، گفت: «اگر جرایم و مصادیق مجرمانهی فیسبوک برطرف شود، رفع فیلترینگ ممکن است».
با این وجود تا لحظه تنظیم این خبر، امکان دسترسی به فیسبوک در تمام نقاط ایران میسر نشده و گزارشی رسمی نیز از صدور دستور رفع فیلتر احتمالی فیس بوک منتشر نشده است.
امروز (سهشنبه ۲۶ شهریور ماه) بیبیسی نوشت؛ دسترسی آزاد ایرانیان به فیسبوک و توئیتر موقتی و ناشی از “اشکالات فنی” بود. بنا بر همین گزارش، دسترسی مستقیم به توئیتر و فیسبوک در ایران بار دیگر مسدود شده است. بیبیسی به نقل از خبرگزاری مهر نوشته است:« خبرگزاری مهر به نقل از عبدالصمد خرم آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه – نهاد دولتی نظارت بر سایتهای اینترنتی – گزارش کرده بود که آزادی دسترسی به توئیتر و فیسبوک احتمالا ناشی از بروز مشکلات فنی در برخی ISP ها بوده است. وی هشدار داده بود که اگر این وضعیت باعث شده باشد تا برخی ارائهدهندگان خدمات اینرنتی مرتکب “قصور” شده باشند، بازهم طبق قوانین دارای مسئولیت کیفری هستند.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید