نگاهی به فیلمهای تابستان (۱)
ارواح، کتاب مصور، فضا، تکرار، جنگ و دیگر هیچ!
تابستان همواره فصل اکران فیلم های گیشه پسند مهم و دنباله ها بوده است، هالیوود امسال نیز مشتریان سینما را از محصولات خود بی نصیب نگذاشته است، این هفته نگاهی گذرا خواهیم داشت بر برخی از فیلم های امسال تابستان.
تیم خودکشی
دیوید آیر که با فیلم موفق «خشم» (۲۰۱۴) برای سینمادوستان ایرانی آشنا است، نیز داستان آشنایی دارد؛ یک نهاد دولتی تبهکاران زندانی مستعد را برای مقابله با یک خطر جهانی استخدام می کند. این فیلم که اغلب قسمت های آن در تورنتو فیلمبرداری شده است براساس کتاب مصوری مشهور ساخته شده است و پیش بینی می شود با فروش خوبی روبرو شود. مارگوت روبی (فوکوس، ۲۰۱۵) در نقش دکتر روانشناس بالینی برای استخدام بهترین زندانی های خطرناک و ویل اسمیت (فوکوس) در نقش ددشوت که ضدقهرمان مقابل بت من است نقش های اصلی را برعهده دارند.
شکارچیان ارواح
سی و دو سال پس از شکارچیان ارواح، پل فیگ که با سریال هایی چون ویدز (ماری جوانا) و دفتر به شهرت رسید این فیلم محبوب دهه هشتاد را با بازیگران زن بازسازی کرده است که به شکار ارواحی که منهتن را به تسخیر خود درآورده اند با استفاده از یک سلاح هسته ای ویژه می پردازند.
ماورای پیشتازان فضا
این فیلم نیز از سری سازی هالیوودی به ادامه داستان پیشتازان فضا در ورود به یک فضای ناشناخته و مواجهه با یک دشمن تازه می پردازد. این فیلم که بخشی از آن در ونکوور تولید شده است از آخر هفته آینده در آمریکا و کانادا اکران خواهد شد.
جیسون بورنی
فیلمی حادثه ای، جاسوسی و هیجان انگیز از مجموعه فیلم های بورنی است که مت دیمون نقش اصلی آن را بازی می کند، جیسون بورنی پس از مدتها غیبت بازمی گردد در حالی که جهان با بحران تازه ای روبرو است او باید با دسایس بسیاری مقابله کند.
پسرهای خوب
یک فیلم نوار کمدی در باره تحقیق در مورد مرگ یک پورن استار مشهور دهه هفتاد، راسل کرو و ریان گوسلینگ نقش کارآگاهانی را ایفاء می کنند که به پیگیری مرگ این ستاره فیلم های پورن می پردازند. اکران این فیلم مستقل از ماه گذشته آغاز شده است و تا به اینجا یکی از متفاوت ترین فیلم های بهار و تابستان امسال بوده است که نظر منتقدان را نیز به خود جلب کرده است. (در باره این فیلم در راهنمای فیلم که از هفته آینده آن را پی می گیرم خواهم نوشت).
سگ های جنگی
تود فلیپز که سابقه کارگردانی انواع فیلم های کمدی را دارد در این فیلم کمدی- جنایی به دو تاجر اسلحه که به متحدان آمریکا در افغانستان اسلحه می فروشند و با دردسرهای غریبی روبرو می شوند می پردازد که با برداشتی از یک ماجرای واقعی در سال ۲۰۰۷ ساخته شده است.
روز استقلال: خیزش دوباره
رونالد امریچ (سقوط کاخ سفید، ۲۰۱۳)، ساخته بیست سال پیش خود را ادامه داده است، دراینجا نیز باردیگر مهاجمان فضایی به زمین حمله می کنند و مدافعان آمریکایی وظیفه دفاع از زمین را برعهده می گیرند، در فیلم نخست ویل اسمیت و بیل پل من (در نقش رئیس جمهور) بازی می کردند، در این یکی بازیگران زن به نحو چشمگیری افزوده شده اند و سلا وارد نیز در نقش رئیس جمهور آمریکا ایفای نقش می کند که تقارن جالبی ست با کاندیداتوری هیلاری کلینتون. امریچ پس از این فیلم در تدارک قسمت سوم روز استقلال نیز هست.
ایکس من: آپوکالیپس
سری ایکس من این بار با برایان سینگر (بازگشت سوپرمن، ۲۰۰۶) به بازگشت آپوکالیپس یکی از قهرمانان فوق بشری که زمانی بر مصر باستان حکم می راند و مقابله ماموران سی آی ا با او می پردازد، این فیلم که هم اکنون در حال اکران است به نظر منتقدان یکی از بدترین های این سری فیلم هاست.
کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی
فیلم دیگری از مجموع کتابهای مصور مارول که در آن آونجرز (قهرمانان فوق بشری این مجموعه) با یکدیگر درگیر می شوند، هر چند که مملو از صحنه های اکشن است ولی به دلیل کم محتوا بودن درونمایه طرح چندان جذاب نیست و شاید یکی از بدترین فیلم های این مجموعه تاکنون باشد. این فیلم که از ماه پیش در آمریکای شمالی روی پرده های سینما است تاکنون نزدیک به یک و نیم میلیارد دلار فروش داشته است.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
امید حبیبی نیا روزنامه نگاری سینمایی را از سال ۶۸ آغاز کرده و با اغلب نشریات سینمایی و فرهنگی از جمله مجله فیلم و روزنامه های ایران و همچنین بخش های مختلف تولید، خبر و تحقیق در رادیو و تلویزیون همکاری داشته است، وی از اعضای نخست انجمن منتقدان سینمای ایران بود و چند دوره نیز به عنوان داور انجمن و همچنین داور بخش فیلم های کوتاه جشنواره فیلم فجر به فعالیت پرداخت. او دهها تحقیق علمی در زمینه سینما، روانشناسی ارتباطات و ارتباطات به مجامع علمی بین المللی ارائه کرده است و در رشته های روانشناسی بالینی، کارگردانی سینما، تحقیق در علوم ارتباطات، مطالعات جهانی با گرایش تحقیق در رسانه ها به تحصیل و تدریس پرداخته است. وی همچنین با رسانه های بین المللی از جمله بی بی سی و فرانس ۲۴ نیز همکاری داشته است و سردبیر نشریه دو زبانه رسانه شناسی ست.