ورزش وسیله است یا هدف؟
به نظرم #علی_دایی , #تیم_فوتبال_ساحلی , #علی_کریمی #رسول_خادم #وریا_غفوری #یحیی_گلمحمدی و… با نگرشی بی واسطه با فوتبال مواجهه شده اند که نگرشی دقیق و به جاست…
ما باید به عنوان یک اندیشمند ببینیم که آیا ورزش وسیله است یا هدف ؟!
برای پاسخ به این پرسش باید گفت که مثلا در #جام_جهانی از چهار قاره چکیده ی آنها بالا می آید تا در زمانی معین کنار هم باشند .این کنار هم بودن چه در زمین مسابقه و رقابت و چه قبل و بعد از آن منجر به ارائه داشته های تمدنی هر تیم می شود. تمدنی که مردم هر کشور آن را بنابر هزاره ها و قرنها زیستن شکل داده و تکامل بخشیده اند.
این مهم است که تیمی ببرد و در نهایت قهرمان شود؛ اما برای چه مهم است برای اینکه داشته های ملی خویش را عرضه کنی. تصویری هر چه باشکوه تر از واقعیت فرهنگ و تمدن خودت که مردمت آن را ساخته اند ارائه دهی. وقتی مردمت را نداشته باشی وقتی مردمت را نداری وقتی مردمت برای تو مهم نیستند فرض کن هزار گل بزنی و هزار جام بگیری …برای مردم هم مهم نخواهی بود.
آری فوتبال یا هر ورزش دیگری وسیله است. تنها یک وسیله که هدف آن ارائه تصویر واقعیت جامعه و تبادل داشته های کهن ملت هاست و مردم هم پشت چنین نگرشی می ایستند.
یکی از باشکوه ترین لحظه های صد سال اخیر ورزش مان با تمام پهلوانان مردمی و دلاوران فاتح ، قهرمانی فوتبال ساحلی ما بعد از بردن برزیل بود که بازتاب واقعیت جامعه ایران را با اشک هایشان در جهان بیرونی و بغضشان در جهان درونی داشت…
در واقع فوتبال ساحلی ایران در اوج اقتدار و قهرمانی جهان، عاشقانه ترین ارتباط درونی و بیرونی را با مردم گرفت…
#ورزش_باستانی #ورزش_پهلوانی #زورخانه #کشتی #جوانمردی #غلامرضا_تختی #امامعلی_حبیبی #رسول_خادم #عادل_فردوسی_پور #فوتبال_ساحلی #فوتبال #جام_جهانی
@alidaei
@saeed.piramoon
@baharehafshariofficial
@voriaghafuri_official
برگرفته از صفحه اینستاگرام نویسنده
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید