انتصاب دکتر مهدی گنجوی به عنوان سردبیر نقدِ کتاب Mela
دکتر مهدی گنجوی پیشنهاد خدمت به عنوان سردبیر بخش نقد کتابِ مجله MELA Notes، مجله رسمی انجمن کتابداران خاورمیانه (MELA) را پذیرفته است. گنجوی با تخصص گسترده خود در زمینههای آموزش، آزادی فکری و تاریخ کتاب در خاورمیانه، تجربیات ارزشمندی را به این نقش جدید خواهد آورد.
درباره مهدی گنجوی
مهدی گنجوی، فارغالتحصیل مقطع دکتری (دانشگاه تورنتو)، تاریخدان برجستهای در حوزه آموزش و تاریخ کتاب در خاورمیانه است. او پسادکتری خود را در دانشکده آموزش و سیاست اجتماعی دانشگاه نورثوسترن به انجام رسانده، و در حال حاضر در دانشکده مطالعات اطلاعات در دانشگاه تورنتو تدریس میکند.
علایق پژوهشی گنجوی شامل طیف گستردهای از موضوعات از جمله آزادی فکری، تاریخ فراملی کتاب، آموزش، چاپ و ترجمه میشود. از آثار برجسته او میتوان به کتاب آموزش و جنگ سرد فرهنگی در خاورمیانه: برنامه کتاب فرانکلین در ایران (۲۰۲۳) اشاره کرد که برنده جایزه کتاب انجمن کتابداران خاورمیانه (MELA) در سال ۲۰۲۳ شده است. کتاب دوم او با عنوان مهندسان انقلابی: آموزش، سیاست و کنشگری در دانشگاه صنعتی آریامهر، که به صورت مشترک تألیف شده، قرار است در سال ۲۰۲۵ توسط انتشارات MIT Press منتشر شود. نوشتهها، مقالات و نقدهای علمی گنجوی در نشریات معتبری مانند آرشیویست آمریکایی، مجله بینالمللی آموزش مادامالعمر، دانشنامه ایرانیکا، مطالعات ایرانی و مرور مطالعات خاورمیانه منتشر شده است.
درباره MELA Notes
MELA Notes مجله رسمی انجمن کتابداران خاورمیانه است و از نخستین شماره خود در پاییز ۱۹۷۳، نقش حیاتی در تسهیل ارتباط میان کتابداران، پژوهشگران و دانشمندان خاورمیانه ایفا کرده است. اهداف اصلی این مجله شامل ارتقای کیفیت کتابداری خاورمیانه، ترویج توسعه استانداردهای حرفهای و تشویق به کسب و کنترل کتابشناختی مواد مربوط به خاورمیانه است. علاوه بر مطالعات کتابخانهای و اطلاعاتی، MELA Notes از مقالات در تمامی حوزههای مطالعات خاورمیانه استقبال میکند و به همین دلیل به عنوان یک بستر ضروری برای محققان این حوزه شناخته میشود.
انجمن کتابداران خاورمیانه متعهد به مأموریت خود در ترویج همکاری میان کتابخانههای خاورمیانه و تشویق به تبادل علمی است. نقش جدید دکتر گنجوی به عنوان سردبیر بخش نقد کتاب، گامی مهم در ادامه میراث این مجله به عنوان یک مشارکتکننده کلیدی در مطالعات خاورمیانه محسوب میشود.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید