محمدرضا لطفی نوازندهی پیشکسوت تار در سن شصت وهشت سالگی از دنیا رفت
[vsw id=”QiVXTAdDmzU” source=”youtube” width=”644″ height=”414″ autoplay=”no”]
موسیقی ما – روابط عمومی موسسه فرهنگی-هنری «آوای شیدا» در روزهای پایانی اسفندماه سال گذشته با انتشار بیانیهای در خصوص وضعیت استاد لطفی اعلام کرده بود: «در بهار سال جاری (۱۳۹۲) در حین برگزاری کنسرت در یکی از شهرهای ایران طی حادثهای از ناحیه کمر و ستون فقرات دچار آسیب شدند، پس از برگزاری تور کنسرت اروپایی در شهرهای مختلف کشورهای سوئد، بلژیک و سوییس به اتفاق هنرمند گرامی محمد قوی حلم، به علت شدت یافتن درد کمر مجبور به لغو تور کنسرت خود در شهرهای مختلف آمریکا گشته و نهایتاً در کشور سوییس تحت عمل جراحی قرار گرفتند. ایشان چند روز پیش پس از مراجعت به ایران جهت استراحت و ادامه مداوا در بیمارستان بستری شده و بنا به تشخیص و صلاحدید تیم پزشکی معالج ایشان تا زمان اطمینان از سلامت سایر نقاط ستون فقرات در استراحت مطلق می باشند…».
استاد محمدرضا لطفی، زادهی ۱۷ دی ۱۳۲۵- گرگان، موسیقی را با حضور در هنرستان و دانشکده موسیقی نزد استاتیدی چون علی اکبر شهنازی، حبیب الله صالحی، نورعلی برومند، عبدالله دوامی و… فرا گرفت. وی در سال ۱۳۵۳ به عضویت گروه علمی دانشکده موسیقی در آمد و سپس مدیریت گروه موسیقی دانشگاه هنرهای زیبای تهران را بر عهده گرفت.
لطفی بعدها با همکاری هنرمندانی چون زنده یاد پرویز مشکاتیان و حسین علیزاده، کانون موسیقی «چاووش» را راه اندازی نمود که منجر به خلق آثاری خاطره انگیز شد.
زنده یاد لطفی، کنسرتهای متعددی در نقاط مختلف ایران و جهان برگزار نموده است. وی همچنین همکاریهایی به یاد ماندنی با اساتیدی چون «محمدرضا شجریان» و «شهرام ناظری» داشته است.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید