Advertisement

Select Page

فراخوان برگزاری چهارمین همایش سراسری

فراخوان برگزاری چهارمین همایش سراسری

اتحاد برای پیشبرد سکولار دمکراسی در ایران

img_24962

اتحاد برای پیشبرد سکولار دمکراسی در ایران انجمنها و کنشگران هوادار دمکراسی و حقوق بشر را فرا می خواند که در همایش چهارم آن که در روزهای ۲۴ و ۲۵ آگوست ۲۰۱۳ در شیکاگو برگزار میشود، شرکت جویند.

اندکی بیش از  چهار سال از آغاز خیزش حماسی مردم ایران که با بانگ “رای من کجاست” آغاز شد می گذرد. کشتار و سرکوب گردهمایی ها و راهپیمایی های مسالمت آمیز، دستگیری های گسترده ، زندان ، شکنجه و اعدام همراه با کارزاری از دروغ و دشنام ، گرچه  رستاخیز بزرگ ایرانیان را از تب وتاب نخستین باز داشته،  اما در اراده مردم ایران و کنشگران سیاسی و اجتماعی برای گذار از حکومت مطلقه دینی به رژیمی  برآمده از آرای مردم  و مبتنی براعلامیه جهانی حقوق بشر، خللی وارد نکرده و از شتاب ریزش هوادران سابق ولایت فقیه نکاسته است.

شرکت بخشی از مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و انتخاب دورترین فرد به ولی فقیه و چشن پیروزی روز بعد از انتخابات که برآمد ملی شعارهای جنبش سبز را با خود داشت نمایانگر نهادینه شدن انتخابات در چهارچوب بسیار تنگ خودیهای درون نظام که همیشه با حذف بخشی از نیروهای درون نظام از طریق نظارت ضد دمکراتیک استصوابی همراه بوده است میباشد. مردم کماکان از سنگر جمهوریت در مقابل نهاد ولایت در حد امکان پاسداری میکنند تا جایی حتی در بستر تنگتر شدن حلقه خودیهای درون نظام نامزدی که سیاستهای معقولتری را که با سیاستهای کلان نظام در تقابل است برمیگزینند.

 نهاد ولایت در ضعیفترین موقعیت طول حیات خود قرار گرفته و امکاناتش برای کنترل صندوق رای دشوارتر شده تا جایی که توان به کرسی نشاندن نظام پارلمانی در مقابل نظام ریاستی موجود را نداشت و حتی قادر به ارائه یک کاندید مشترک از طرف اصول گرایان را نبود. مردم با هوشیاری فراوان در بستر مشکلات عمیق اقتصادی و نارضایتی های سیاسی و فرهنگی با نظام دینی گزینه ای را که مدّعی معکوس کردن سیاست خارجی و هسته ای جمهوری اسلامی و همچنین مدّعی باز کردن نسبی فضای سیاسی و فرهنگی، و همچنین تولید محور کردن اقتصاد رانتی-نفتی ایران را بود انتخاب کردند. فقدان تقلب معنادار  درمرحله رای خوانی صندوقهای رای که دغدغه بخش قابل ملاحظه ای از نیروهای مخالف در این انتخابات مهندسی شده بود نمایانگر عقب نشینی تاکتیکی نهاد ولایت در مقابل مردم بود و از این منظر یک پیروزی برای مردم شمرده میشود- انتخابی بین بد و بدتر در نظام تنگ ولایتی وتبعیض آلود دینی که حداقل خطر جنگ را کاهش میدهد و امکان تنفس را برای جامعه مدنی ایران باز میکند. چشم انداز باز شدن نسبی و محدود برای جامعه مدنی ایران شرایط تازه ای را در ایران بوجود میاورد که احتیاج به بررسی و همفکری بیشتری را برای کنشگران ایرانیان خارج از کشور که دغدغه پیشبرد دمکراسی و حقوق بشر در ایران را دارند.

ایرانیان خارج از کشور که دغدغه پیشبرد دمکراسی و حقوق بشر را در ایران دارند و خواهان جدائی نهاد دین از دولت میباشند ، می توانند و می باید با سامان یافتن و سازماندهی خود، نقش مفید و مؤثری را  در مسیر دموکراتیزه کردن ایران ایفا کنند. بیشتر ایرانیان خارج از کشور، در جستجوی دستیابی به دستاوردهای پذیرفته شده در اعلامیه جهانی حقوق بشر هستند و  سودای بنا نهادن ایرانی که شایسته تاریخ دراز و باز یافتن جایگاهی شایسته در خانواده جهانی باشد، در سر می پرورانند. در شرایط کنونی داخل کشور، پشتیبانی ایرانیان برون مرز از کوشندگان آزادیخواه در ایران و به ویژه آن هایی که به گناه کوشش سیاسی و یا باوری که ناپسند زمام داران ولایت است، در بند و یا در زندان خانگی به سر می برند،  و رساندن بانگ دموکراسی خواهانه  و تبعیض ستیزانه آن ها، بیش از هر زمان دیگر امری حیاتی است.

به داوری ما زمان آن فرا رسیده که همه کسانی که به آینده ی دموکراسی در ایران می اندیشند، با پذیرش اصول دمکراتیک در سازمان دهی و بر پایه هر فرد یک رأی و بنای تشکیلاتی از پایین، همراه با  اعتمادسازی در میان ایرانیان خارج از کشور، به پی ریزی یک ساختمان مدرن سیاسی دموکراتیک بپردازند که داعیه ای جز پشتیبانی از جنبشی که سر و بدنه اصلی آن  درداخل ایران است ، نداشته باشد.

سازماندهی ایرانیان خارج از کشوردر نهادهای دمکراتیک  برای پشتیبانی از جنبش مردم و حقوق پایمال شده ی ایرانیان داخل کشور ، مهمترین سهم و وظیفه ی ما در جنبش دمکراسی خواهی و ضد تبعیض مردم ایران است. نهادهای دمکراتیک که هرآینه بر پایه اصول دمکراتیک مدیریت شوند و به اعضای خود به راستی پاسخگو باشند و شفاف عمل نمایند ، می توانند اعتماد درهم شکسته مردم را بازسازی کنند و پشتیبانی گروه های گسترده ای از ایرانیان خارج را به سوی خود جلب نمایند و با نیرومند شدن، در فرایند گذارخشنونت پرهیز از نظام تبعیض کنونی به یک دموکراسی حقوق بشری، درگیر و سهیم باشند. واین راه دراز و دشواری است  که  مشارکت فعال شهروندان و اتحاد و همبستگی تمامی نهادهای مدنی و دمکراتیک ایران را طلب می نماید.

اتحاد برای پیشبرد سکولار دمکراسی در ایران که نهادی است بر آمده از اتحاد و همکاری داوطلبانه انجمن های محلی در ایالات متحده امریکا و کانادا و اروپا، اینک برای برگزاری چهارمین همایش خود ، دست دوستی و اتحاد خود را به سوی همه کسانی که به ساختن ایرانی آزاد ، آباد ، سکولار، دمکراتیک و متعهد به اعلامیه جهانی حقوق بشر باور دارند و خواهان برانگیختن ایرانیان خارج از کشور درهمگامی با جنبش دمکراسی خواهی مردم ایران می باشند دراز میکند و از شما دعوت می نماید که با گزینش نماینده یا نمایندگان خویش ویا بصورت ناظر فردی، در همایش چهارم اتحاد برای پیشبرد سکولار دمکراسی که در روزهای ۲۴ و ۲۵ آگوست ۲۰۱۳ در شیکاگو برگزار میشود، شرکت کنید.

هیئت اجرائی سیاسی اتحاد برای پیشبرد سکولار دمکراسی در ایران

۱۶ جولای ۲۰۱۳

برای آگاهی بیشتر در مورد همایش و دیدگاهای ما به تارنمای اتحاد رجوع کنید و یا با ایمیل زیر با ما تماس بگیرید.

[email protected],
www.iranma.us

 ******************

 اطلاعات در مورد رزرو اطاق در هتل نزدیک به فرودگاه و محل برگزاری همایش

برای رزرو اطاق روی لینک زیر کلیک کنید و بطور مستقیم اطاق خودتان را در بلوک تعیین شده سکولار دمکراسی برای ایران رزرو کنید:

Please find below the link for their reservation directly on the internet.

Secular Democracy for Iran Room Reservation

 راه دیگر رزرو اطاق تلفن به شماره زیر میباشد. مطمئن باشید که نام سکولار دمکراسی در ایران را ذکر کنید تا مشمول تخفیف شوید:

Holiday Inn Chicago O’Hare

۵۶۱۵ N. Cumberland Ave.

Chicago, IL 60631

Tel: 773-693-5800

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights