Advertisement

Select Page

بیمه بیماری وخیم

بیمه بیماری وخیم

Mahshid-Amini-smallestمعرفی:

مهشید امینی، مشاور مالی مستقل با سابقه کار و تحصیل در زمینه‌های مالی و بانکی از این شماره همکاری‌اش را با هفته‌نامه شهروند بی‌سی و سایت شهرگان آنلاین آغاز کرده‌است. او تلاش می‌کند تا این همکاری به‌طور هفتگی و پیوسته ادامه داشته باشد.
«شهروند بی‌سی»

_

 پیش‌گفتار:

 به نظر شما کدام یک از اتفاقات زیر بیشترین تأثیر را بر زندگی شما و عزیزانتان می‌گذارد؟

– خراب شدن دستگاه تلفن همراه

– گم شدن جواهرات

– تصادف خودرو

– آتش سوزی خانه

– دچار شدن به بیماری سرطان

– فوت کردن نان آور خانواده

 چه برنامهٔ ای برای اینکه در این اتفاقت کمترین آسیب را ببینید ریخته‌اید؟

حتماً برای شما اتفاق افتاده است که زمانی که یک وسیله الکترونیکی می‌خرید فروشنده به شما پیشنهاد خرید یک ضمانت طولانی‌تر یا به زبانی دیگر بیمه را می‌کند. خیلی وقت‌ها ما ترجیح می‌دهیم که این ضمانت را تهیه کنیم چرا که احساس می‌کنیم این وسیله ارزش تهیه بیمه را دارد، هر چند که امکان دارد اصلاً آسیبی نبیند و یا در کمتر از ۳ سال با مدل جدیدتری جایگزین شود. همه این‌ها مستلزم داشتن یک درامد می‌باشد. ولی آیا تا به حل فکر کرده‌اید که اگر منبع درآمد دچار آسیبی شود و نتواند درامد ایجاد کند چه اتفاقی برای زندگی شما می‌افتد؟

ما برای مورد کوچکی مثل یک وسیله الکترونیکی حاضریم هزینه وقتی و مالی کنیم ولی مشغله‌های روزمرگی به ما اجازه نمی‌دهند که برای چنین امر مهمی که می‌تواند تأثیر بزرگی در زندگی و سرنوشت ما و عزیزانمان داشته باشد برنامه ریزی کنیم. بیاید از همین امروز به فکر فراگیری و اجرا کردن یک برنامه مالی مناسب برای زندگی خود و عزیزانمان باشیم.

یک برنامه مالی مناسب نه تنها ریسک‌های مالی یک خانوار را در دوران درامد زایی مورد نظر قرار می‌دهد، بلکه به پس انداز برای دوران بازنشتگی و تحصیلات بچه‌ها نیز توجه دارد.

مهشید امینی، به‌عنوان یک مشاور مالی مستقل، توانایی و آمادگی آن را دارد تا پیرامون بهترین نوع بیمه و نیازهای مالی خانواده، به شما مشاوره بدهد.

جهت اطلاعات بیشتر به تارنمای WWW.NIKLIFE.COM مراجعه کنید.

بیمه بیماری وخیم و یا Critical Illness Insurance چیست؟

 بیمه بیماری وخیم در سال ۱۹۸۳ در افریقای جنوبی توسط دکتر ماریوس برنارد (برادر دکتر کریستین برنارد که اولین عمل پیوند قلب را با موفقیت انجام داد) به وجود آمد.

با توجه به پیشرفت‌های چشمگیر علم پزشکی احتمال اینکه افراد در مبارزه با بیماری‌های وخیم ازجمله سرطان و سکته قلبی و مغزی جان سالم بدر ببرند و به زندگی عادی خود بازگردند بسیار بالا رفته ولی مهم‌ترین مسئله برای شخصی که دچار بیماری می‌شود این است که چگونه هزینه‌های زندگی را در زمان نقاهت بپردازد. دکتر برنارد وجود یک بیمه مناسب را بسیار ضروری می‌دید، تا بیماران بتوانند در دوران بیماری و زمان بهبودی هزینه‌های معالجه و هزینه‌های زندگی خود را پرداخت کنند. بنابراین باوجود یک بیمه مناسب شخص می‌تواند با آرامش کامل دوره نقاهت را گذرانده و با سلامت کامل به روال عادی زندگی خود بازگردد.

بیمه بیماری وخیم به چه صورت عمل می‌کند؟

چنانچه دکتر تشخیص دهد که بیمه شونده دچار بیماری وخیم شده است شرکت بیمه بعد از تشخیص بیماری مبلغ بیمه را به‌صورت یکجا و معاف از پرداخت مالیات به شخص پرداخت می‌کند.

این مبلغ نباید لزوماً صرف هزینه‌های درمانی شود بلکه می‌تواند به هر صورت که شخص می‌خواهد از آن استفاده کند.

بیماری وخیم یا Critical Illness به چه نوع بیماری گفته می‌شود؟

معمولاً بیماری وخیم به بیماری گفته می‌شود که یکی از اعضای بدن ناتوان شود یا بیماری برای شخص خطر جانی داشته باشد و شخص برای معالجه و بهبود باید مدت زیادی تحت معالجه و مراقبت قرار گیرد.

چه بیماری‌هایی به‌عنوان بیماری وخیم Critical Illness موردقبول شرکت‌های بیمه می‌باشند؟

اینکه چه بیماری‌ای به‌عنوان بیماری وخیم موردقبول شرکت بیمه هست کاملاً بستگی به نوع قرارداد شرکت بیمه دارد.

به‌طور مثال یک قرارداد فقط ۵ نوع بیماری را مورد پوشش این بیمه قرار می‌دهد ولی قرارداد دیگر ۲۲ نوع بیماری را تحت پوشش قرار می‌دهد.

نکته مهم دیگر تعریفی است که شرکت‌های بیمه از این بیماری‌ها در قراردادشان قید می‌کنند.

بنابراین وجود یک مشاور مسلط به محصولات شرکت‌های مختلف و تعریف بیماری‌ها در قراردادهایشان می‌تواند کمک بزرگی برای انتخاب نوع بیمه باشد.

اکثر شرکت‌های بیمه این بیماری‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهند:

سرطان، عمل قلب باز، سکته قلبی و سکته مغزی

بعضی شرکت‌ها بسته به قرارداد می‌توانند بیماری‌های زیر را نیز مورد پوشش قرار دهند:

نسیان پیری (Alzheimer)، بیهوشی درازمدت (Coma)، غده مغزی، آماس پاشامی مغز (Meningitis)، از دست دادن کلیه‌ها، پیوند اعضاء، سوختگی شدید، از دست دادن شنوایی، از دست دادن گویایی، فلج شدن و …

یکی از نکات مهم در هنگام خرید این نوع بیمه، تعداد بیماری‌ها و تعریفی که از بیماری‌های تحت پوشش قرارداد بیمه وجود دارد، است.

انواع بیمه‌نامه‌ها و بیمه بیماری‌های وخیم به چه صورت است؟

بیمه بیماری‌های وخیم را می‌توان به‌صورت دائم و یا موقت خریداری کرد.

بیمه‌های موقت یا Term به‌صورت دوره ۱۰ ساله، ۲۰ ساله و یا تا سن ۷۵ سالگی می‌باشند که در بعضی موارد قابل تمدید نیز می‌باشند.

در بعضی موارد چنانچه شخص زمین‌گیر شود می‌تواند مبلغ خسارت بیمه را به‌صورت کامل و یا ماهیانه دریافت کند.

آنچه در قراردادهای بیمه‌های وخیم وجود دارد این است که می‌توان این قرارداد را به صورتی تنظیم کرد که اگر شخص تا پایان قرارداد دچار بیماری نشود مبلغ پرداختی که شخص به شرکت بیمه پرداخت کرده به‌صورت یکجا به شخص برگردانده شود و این مبلغ می‌تواند به‌عنوان پس‌اندازی برای بازنشستگی در نظر گرفته شود.

آمارهای به‌دست‌آمده از بانک اطلاعات و آمار دولت کانادا:

از هر ۱۰ مرد سالم ۳ نفر تا قبل از سن ۶۵ سالگی دچار بیماری‌های وخیم می‌شوند.

از هر ۱۰ زن سالم ۲/۷ نفر تا قبل از سن ۶۵ سالگی دچار بیماری‌های وخیم می‌شوند.

زندگی پر از اتفاقات پیش‌بینی‌نشده است، بعضی از آن‌ها شگفت‌انگیز و به‌یادماندنی هستند و بعضی از آن‌ها متأسفانه ناخوش آیند و همچنین غیرقابل پیشگیری. برای مثال بیشتر ما از فکر کردن به این موضوع که شاید زمانی یک بیماری وخیم مانع از کار کردن و یا نگهداری از خانواده شود اجتناب می‌کنیم. ولی اگر واقع‌بینانه به موضوع نگاه کرده و سعی کنیم قبل از وقوع مشکل راه‌حلی برای آن پیدا کنیم، از اینکه این اتفاق به یک فاجعه در زندگی تبدیل شود جلوگیری کرده‌ایم.

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights