Advertisement

Select Page

توصیه‌هایی در مبارزه با سوء استفاده‌های دیگران

توصیه‌هایی در مبارزه با سوء استفاده‌های دیگران
25852305910_163b5eeaaf_z

افراد بایستی برای مبارزه با سوء استفاده دیگران، برنامه‌ریزی کنند، قوی باشند و سکوت را بشکنند. عکس از فلیکر

شهرگان: هر کسی از هر طبقه و سطح آموزش می‌تواند در معرضِ سوء استفاده دیگران قرار بگیرد – خواه در شکل یک رابطه باشد یا دوستی، یا روابط خانوادگی و فامیلی مطرح باشد. سوء استفاده به شکل‌های مختلفی رخ می‌دهد، می‌تواند مالی یا روانی، حسی یا جنسی باشد، می‌تواند فقط نادیده گرفتن یک نفر باشد یا شکل خشونت فیزیکی را پیدا کند.

اگر در معرض سوء استفاده دیگران قرار گرفته‌اید:

سکوت نکنید، با کسی که می‌توانید به او اعتماد داشته باشید، آنچه پیش آمده را مطرح کنید.

برنامه‌ای واقع‌گرایانه برای خودتان آماده کنید: زندگی‌تان را به دست خودتان بگیرید، مرزهای مشخصی به این منظور تعریف کنید و امنیت شخصی‌تان را افزایش دهید.

اگر نگران هستید اوضاع‌تان بدتر خواهد شد، ببینید چه جای امنی می‌تواند وجود داشته باشد و به آنجا بروید.

با یک مشاور حقوقی یا وکیل مشورت کنید تا با حقوق و آزادی‌هایتان در کانادا بیشتر آشنا بشوید و همچنین بدانید چه راه‌هایی در شرایط موجود در مقابل‌تان باز هستند.

از وضعیت مالی‌تان محافظت کنید: چطور می‌توانید مراقب اموال‌ و پول‌هایتان در مقابل فرد سوء استفاده‌گر باشید؟ با بانک خودتان در این مورد مشورت کنید.

اگر نیاز به کمک در مقابله با فرد سوء استفاده‌گر دارید، مکث نکنید: با ۹۱۱ تماس بگیرید، حتی اگر انگلیسی هم بلد نیستید، فقط بگویید پلیس و تکرار کنید فارسی،‌ فارسی صحبت می‌کنم.

سکوت نکنید:

شاید سال‌هاست با فرد سوء استفاده‌گر زندگی می‌کنید؛ شاید وضعیت موجود در چشم خانواده، دوست یا آشنای شما معمولی به نظر برسد؛ شاید شرم دارید بگویید چه می‌گذرد؛ شاید می‌ترسید؛ شاید نگران هستید به مشکلات بیشتری دچار شوید؛ شاید فکر می‌کنید مشکل از شماست؛ شاید فکر می‌کنید باید خانواده را حفظ و خودتان را قربانی حفظ خانواده کنید؛ شاید حس می‌کنید باید به این رابطه، یا این ازدواج، ادامه دهید. شاید فکر می‌کنید توی این شرایط گیر کرده‌اید، دیگران هم حس‌هایی مشابه این‌ها را تجربه کرده‌اند: سکوت نکنید.

باید بدانید که:

امنیت و آزادی حق شماست، سوء استفاده دیگران حق شما نیست. شما مسوول سوء استفاده دیگران نیستید: فردی که دست به این رفتار می‌زند، خودش مسوول رفتار خودش است. سوء استفاده در گذر زمان اوج می‌گیرد،‌ به فردی که چنین رفتاری دارد، بایستی کمک کرد تا بتواند این رفتار را کنار بگذارد. این آدم می‌تواند همسر شما، معشوق شما یا بچه شما باشد: ولی باید اجازه بدهید تا بشود به او کمک کرد تا این رفتارها را کنار بگذارد.

کمک گرفتن حق شماست:

با خانواده، فامیل، دوست و آشنا صحبت کنید، نشان بدهید که به کمک احتیاج دارید. با برنامه‌های کمک کننده موجود آشنا بشوید، این برنامه‌ها می‌توانند دولتی یا غیر دولتی باشند. می‌توانند حضوری، مجازی یا تلفنی باشند. از کمک‌های موجود استفاده کنید.

مانع رفتارهای سوء استفاده‌گر دیگران بشوید:

با حقوق قانونی و آزادی‌هایتان آشنا بشوید؛ با افرادی که می‌توانند به شما کمک کنند، مرتب در تماس باشید؛ اگر تنها هستید، بیشتر به سطح جامعه بروید و در فعالیت‌های اجتماعی نقش فعال‌تری داشته باشید؛ فعالیت‌هایی را شروع کنید که به زندگی‌تان معنای واقعی‌تری می‌دهند و به شما آسایش و قدرت: با دوست‌هایتان بیرون بروید، غذاهای سالم بخورید، ورزش بکنید.

نکته‌‌های عرضه شده در این متن، خلاصه‌ای از جزوه «چه می‌توانید انجام بدهید تا از خودتان در مقابله با سوء استفاده مراقبت کنید» منتشر شده توسط دولت کانادا، آژانس سلامت عمومی، در سال ۲۰۱۲ میلادی است. متن جزوه برای انتشار در این صفحه خلاصه یا ویرایش شده است

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان «ویژه‌نامه‌ی پیوست شهرگان»

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights