در یک سالگی اعلام وضعیت اورژانسی بهداشت و سلامت
یک سال پس از آنکه دولت استانی بریتیش کلمبیا در ۱۴ آپریل ۲۰۱۶، وضعیت اورژانسی بهداشت و سلامت در موضوع سوءمصرف موادمخدر اعلام کرد، دولت شهر ونکوور میگوید که یک هزار نفر جانشان را از دست دادهاند، ولی از شدت این بحران کاسته نشده است.
نماد این بحران، خود شهر ونکوور است که در طول دوازده ماه سال ۲۰۱۶ شاهد مرگ ۲۱۵ نفر بر اثر مصرف موادمخدر بود، ولی امسال تا ابتدای ماه آپریل، شاهد ۱۱۰ مرگ به همین دلیل است و حالا پیشبینی میشود تا پایان ۲۰۱۷، این شهر شاهد ۴۰۰ مرگ باشد.
در سطح استان آمار درگذشت افراد در دو ماه نخست سال، در مقایسه با دو ماه نخست سال ۲۰۱۶، شاهد ۷۳ درصد افزایش بود.
هرچند که آمار درگذشت افراد در ۲۰۱۶ تقریبا ۵ برابر آمار درگذشت افراد در سال ۲۰۰۰ بهخاطر سوءمصرف موادمخدر بود.
شهردار ونکوور، گرگور رابرتسون، در جلسه شورای شهر گفت از زمان اعلام وضعیت اورژانسی بهداشت و سلامت در بیسی، فراتر از ۱ هزار نفر جانشان را از دست دادهاند.
در طول این یک سال، پلیس از خانوادهها خواسته تا در موضوع این بحران با کودکان خود صحبت کنند؛ در ونکوور مالیاتی برای کمک به این بحران وضع شده است؛ و حتی پیشنهاد قانونی شدن تجویز هرویین و یا آزادسازی مصرف و عرضه تمامی انواع موادمخدر داده شده است.
طرفدارهای این نظریه میگویند همانند کشور پرتقال، بدین شکل هم میتوان مصرف موادمخدر را کاهش داد، همچنین میتوان عرضه کننده را بهخاطر بستری شدن یا مرگ افراد، تحت تعقیب جنایی قرار داد و آنها را نسبت به تولیدات خود، مسوولیتپذیر کرد.
هرچند نخستوزیر، جاستین ترودو، در یک سخنرانی در شهر ویکتوریا این پیشنهاد را رد کرد و اعلام کرد به جز کانابیس، دیگر انواع انواع مخدر در کانادا در دولت او آزاد اعلام نخواهند شد.
ریشه بحران کنونی امریکای شمالی در زمینه مرگ و بستری شدن افراد بهخاطر سوءمصرف مواد مخدر را در مصرف گسترده انواع داروهای مسکن، از جمله آکسیکانتین میبینند.
دولت فدرال ۱۰ میلیون دلار برای سرد کردن این بحران به دولت استانی اختصاص داده است، ولی بهرغم افزایش درگذشت افراد در سرتاسر کانادا بهخاطر سوءمصرف موادمخدر، از اعلام وضعیت اورژانسی در سطح کشور سر باز میزند.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید