طنز/ توافق ژنو پنجصفحهای بود!
طبق مندرجات صفحه پنجم، خرید و فروش هرگونه غذاهای آمریکایی مثل چیپس و همبرگر در ایران باید تحت نظارت آمریکا باشد!
و ایران باید تا آخر هفته نیروگاه بوشهر را خاموش کند و کلیدش را بفرستد تلآویو!
طنز روز:
حالا که شوروشوق توافق ژنو فروکش کرده و احساساتمان هم فروکش کرده است، میخواهیم کمی منطقی درباره این توافق حرف بزنیم. راستش با خواندن تیتر یکی از روزنامههای صبح به این فکر افتادم که نکند واقعا آن روزنامه راست میگوید؟ آن روزنامه ادعا میکند که توافق ژنو یک ساعت بیشتر دوام نیاورده و طرف آمریکایی آن را نقض کرده است!
متأسفانه با پیگیریها مشخص شد که ما در پشت پرده امیتازات زیادی به طرف مذاکره دادهایم و هیچ امتیازی از آنان نگرفتهایم و همه گفتههای آقای ظریف خلاف واقع است و متن توافق هم نه در چهار صفحه، بلکه در پنج صفحه تنظیم شده است و روی هر چه قرارداد رویتر، رِژی، ترکمنچای، گلستان، تالبوت، ۱۹۱۹ و گَسگُلشاییان و غیره را سفید کرده است.
طبق مندرجات صفحه پنجم توافقنامه ژنو، ایران باید بهطور نامحسوس و کمکم نیروگاه آبسنگین اراک را به آکواریوم تبدیل کند. طبق مندرجات صفحه پنجم، نه فقط تحریمهای صنعت خودرو پابرجا میماند، بلکه ایرانیان از فردا حق استفاده از اتومبیل را نخواهند داشت. طبق مندرجات صفحه پنجم، ایران باید تا آخر هفته نیروگاه بوشهر را خاموش کند و کلیدش را بفرستد تلآویو!
طبق مندرجات صفحه پنجم، دولت ایران حق ندارد در محدودهی نیروگاههای هستهیی کبریت روشن کند، چه رسد به اینکه بخواهد چیزی غنی کند!
طبق مندرجات صفحه پنجم، ایران برای بازی کردن فوتبال که یک بازی انگلیسی است، باید از دولت انگلیس اجازه بگیرد. طبق مندرجات صفحه پنجم، خرید و فروش هر گونه غذاهای آمریکایی مثل چیپس و همبرگر در ایران باید تحت نظارت آمریکا باشد!
طبق مندرجات صفحه پنجم جزیره کیش از همان دیروز متعلق به آمریکاست و کشورهای عربی هم میتوانند هر جزیرهای را که دوست دارند، برای خود بردارند. طبق مندرجات صفحه پنجم، ایرانیان باید برای زندگی در ایران ماهانه به کشورهای ۱+۵ کرایه بدهند.
بله، متأسفانه توافق ژنو که یک ساعت بیشتر دوام نیاورد، چنین توافقی است!
باقی بقایتان!
[خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)]
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید