عرفهای در کنار حضرتِ رهبر
در یک کلیپ صوتی به نام «عرفهای در کنار مادرم» حضرت رهبر میفرماید: “یادم است هنوز بالغ نبودم که اعمال روز عرفه را به جا آورم، اعمال آن روز، طولانی هم هست… چند ساعت طول میکشد… یادم است که با مادرم… میرفتیم یک گوشه حیاط که سایه بود… چون مستحب است که زیر آسمان باشد… مینشستیم و ساعتهای متمادی، اعمال روز عرفه را انجام میدادیم… من و بعضی از برادر و خواهرها هم بودند، میخواندیم، دوره جوانی و نوجوانی من اینگونه بود؛ دوره انس با معنویات و با دعا و نیایش.”
من هم مثل حضرت رهبر دورۀ جوانی و نوجوانیام، دورۀ انس با معنویات و با دعا و نیایش بود. اصلاً در دوران طاغوت، معنویات و دعا و نیایش برای خودش بغل تخت شاهنشاه آریامهر تختی زده بود. از صدایِ اذانِ سرِ ظهرِ تابستان، باران معنویت میبارید. مادر خدابیامرزم با اینکه برای روز عرفه تره هم خورد نمیکرد، صدای الله و اکبر را که میشنید بی اختیار میگفت: “بی شک که خدا بزرگ است “. برادرم هرگاه که از جلوی مسجد رد میشد، درش را میبوسید. خواهرم که صدای “ربنا” را میشنید، پارچهای اگر پیدا نمیکرد دستش را حجاب موهایش میکرد.
اما حالا که دورانِ پیری حضرت رهبر است، معنویاتش پنچر است. برای آنکه ببخشد و نکشد، هر چه دعا و نیایش است به سمت بیتِ رهبر است. دوران انس او با مادیات و منم منم کردن است. مرگ تختی زده است بغل تختش. از صدایِ اذانِ سرِ صبح در همۀ فصول، خبر اعدامهای سحرگاهی میرسد. این اواخر مادر خدا بیامرزم با اینکه حج هم رفته بود هر وقت صدای الله و اکبر را میشنید میگفت: “خدا بزند به کمر شما و این الله و اکبر گفتنتان”. برادرم را اعدام کردند و نماند که ببیند پیشنماز مسجد چه آتشی میسوزاند. بازجو وقتی صدای ربنا پخش میشود، به قصد تجاوز، وارد سلول خواهران میشود. همین نظام که آقا در آن به عنوان رهبر، خاطرات دوران نابالغی خود را تعریف میکند، فرصت را از کودکان نابالغ زیادی گرفت و آنها نتوانستند با مادران خود عرفهای را در حیاط خانه زیر آسمان که مستحب هم هست، ساعتهای اندکی را زندگی کنند.
روز “ولایت و اطاعت”
امسال، نماز عید قربان در بیش از پانصد امامزادۀ کشور برگزار شد. ممکن است این رقم به نظر زیاد بیاید اما با توجه به ده هزار و پانصد امامزادهای که در کشور داریم این رقم بسیار اندک است. واقعاً آدم نمیداند سازمان اوقاف و امور خیریه تا حالا چکار میکرده است که سایر امامزادههای کشور مورد استفاده واقع نمیشوند. فکرش را بکنید ما دوازده امام داریم و از سر و سامان دادن مقبرۀ اولادان بزرگوار آنها ناتوانیم. خدا را هزار مرتبه شکر که اولادان صد و بیست و چهارهزار پیغمبر به سمت کشور ما نیامدند. این ده هزار و پانصد عزیزی که سرزمین اجدادی خود را ترک نموده به کشور ما آمدند میدانستند که روزی این دیار، سرزمین ولایت خواهد شد.
واقعاً احمدی نژاد در هشت سالی که قدرت را در دست داشت چه به حال این مملکت آورد؟ تمام هم و غم خود را معطوف کرد به گسترش چاه جمکران و غنی سازی هستهای. عشق بیش از حدش به امام غائب و ظهور ایشان باعث شد تا این ده هزار و اندی بزرگوار خفته در کشور ما مظلوم بمانند. خدا را شکر که عربستان سرگرم فروش نفت است و درخواست استرداد این شهروندان نان و آبدار خود را نمیکند. باز هم خدا را شکر که روحانی انتخاب شد. از اول همه میگفتند که او متفاوت است اما همین شمای خوانندۀ این سطور فکر میکردید سگ زرد برادر شغال است. در صورتی که بعد از سی و خوردهای سال در زمان زمامداری این روحانی بزرگوار است که سازمان اوقاف مراسم با شکوه نماز عید قربان را به محل اصلی آن که همانا امامزادهها هستند برده است. امروزه با حجم عظیمی از فارغالتحصیلان حوزهها و محدود بودن پستهای اداری و دولتی همه میدانند که برگزاری باشکوه مراسم نماز عید سعید قربان از اهمیت بسیاری برخوردار است و هر اندازه باشکوهتر برگزار شود به همان میزان رابطۀ حوزه با امامزادههای عزیز و بالعکس بیشتر خواهد شد. با توجه به سرعتی که پیشرفت دنیا به خود گرفته است، کشور ما نیازمند چنین حرکاتی است و الا فردا ما از کاروان پیشرفت و ترقی باز خواهیم ماند و در تمام تحقیقات و بررسیها، کشور ما، در آخرین ردهها قرار خواهد گرفت. شاید به خاطر همین حساس بودن شرایط بینالمللی است که کلاً مسئولین ما در دولت امید و کلید، مخصوصاً در سازمان اوقاف و امور خیریه روز عید قربان را روز “ولایت و اطاعت” نامگذاری کردند. با توجه به این که عید سعید قربان یکی از اعیاد با فضیلت و مقدس اسلامی است، باید ما اهمیت این عید سعید را در جامعه پر رنگتر بکنیم و یکی از راهها همین است که اسم آن را عوض کنیم. تفاوت زیادی که دولت فعلی با سایر دولتها دارد همین مترقی بودن وزرا و مسئولین میباشد. موقع انتخابات گذشته که عزیزانی برای رأی دادن به روحانی دچار شک و تردید بودند، انسان را حیرت زده میکردند. اندکی دقت به این روحانی مترقی و متفاوت نشان میدهد که او از سر تا پا با سایرین تفاوت دارد و ما اینک آن تفاوت را در تصمیمات کشوری شاهد هستیم. اگر این شخص بزرگوار برای دورۀ بعدی ریاست جمهوری هم انتخاب بشود (دلیلی ندارد که نشود) در پایان هشت سال زمامداری او ما شاهد آن خواهیم بود که نماز عید سعید “ولایت و اطاعت” (عید قربان سابق) در کلیه ده هزار و پانصد امامزادۀ کشور برگزار شود. که علاوه بر بعد مذهبی و کمک به هر چه با شکوهتر برگزاری دهه ولایت علوی، بعد اقتصادی هم دارد و با جذب عزیزان زیادی از فارغالتحصیلان حوزهها، نرخ بیکاری در جامعه کاهش خواهد یافت.
به امید شکوفایی هر چه بیشتر امامزادگان و بقاع متبرکه کشور، عید سعید “ولایت و اطاعت” را به شما خوانندۀ عزیز تبریک عرض نموده، برایتان آرزوی زیارت بقاع متبرکه را دارم.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها: