ونکوور پنجمین شهر برتر دنیا و بهترین شهر کانادا شناخته شد
شهرگان: مطابق پژوهش به عمل آمده، وین پایتخت اتریش در سال ۲۰۱۲، مقام خود به عنوان اولین شهر دنیا از نظر کیفیّت زندگی را حفظ کرد و ونکوور در مقام پنجمی خود ابقا شد. به این ترتیب ونکوور بهترین شهر کانادا محسوب میشود.
این پژوهش میگوید کانادا دارای یکی از بهترین کیفیتها برای زندگی است. از دیگر شهرهای کانادا، اتاوا چهاردهم، تورنتو پانزدهم، مونترال بیست و سوم، و کالگری مقام سی و دوم را بدست آورده است.
الینا رودریگز از Mercer kanada میگوید: «یکی از ویژگیهای ونکوور وضعیت آب و هوای آن است. هیچ یک از چهار شهر دیگر کانادا دارای چنین آب و هوایی نیستند لذا این خود عاملی در تصمیم گیری و تعیین مقام است.» او میگوید کانادا ۵ شهر از ۳۵ شهر برتر دنیا را در اختیار دارد، که این نمره بالایی است."
موسسه مشورتی مرسر در پژوهش خود ۳۹ عامل را در نظر میگیرد، از جمله محیط اجتماعی و سیاسی شهر، و محیط اقتصادی و اجتماعی – فرهنگی آن، زمینههایی که در آنها کانادا نمره کاملا خوبی را کسب کرد. این موسسه همچنین دسترسی به امکانات بهداشت و درمان، آموزش و دسترسی به مدارس، امکانات ترابری عمومی، ورزش و تفریح، فراهم بودن مسکن و کالاهای مصرفی را نیز در نظر میگیرد.
بنا به این پژوهش، زوریخ و شهر نیوزیلندی اوکلند به ترتیب دوم و سوم، و مونیخ مقام چهارم را بدست آورد.
این پژوهش سالانه از طرف شرکتهای چند ملیتی برای تعیین مزایای پرسنل مامور خود مورد استفاده قرار میگیرد.
از آمریکا سه شهر برتر عبارت بودند از هونولولو با مقام ۲۸، سان فرانسیسکو با مقام ۲۹، و بوستون با مقام ۳۵.
امسال موسسه مرسر، رده بندی جداگانهای برای بررسی زیرساختها داشت که شامل، دسترسی به آب سالم، برق، تلفن، پست، ترابری عمومی، ترافیک، و دسترسی به یک فرودگاه بین المللی است. در این زمینه سنگاپور دارای بالاترین مقام، و پورتو پرنس هاییتی دارای پایینترین مقام بودند.
شهرهای دارای پایینترین کیفیت زندگی در سطح جهان، شهرهای خارطوم سودان، نجدأمنا از چاد، پورتو پرنس هاییتی و بانگوی در جمهوری آفریقای مرکزی بودند.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید