پست کانادا چطور میتواند بخشی از یک بانک ارزانقیمت برای سرتاسر امریکای شمالی باشد
شهرگان: سیاستمدارهای امریکایی میگویند اگر مردم معمولی از پست به جای بانک استفاده کنند، تا ۲ هزار دلار در سال برایشان صرفهجویی مالی در بر خواهد داشت، در همین حال اتحادیه کارکنان پست کانادا در بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد که بانکهای بزرگ کانادا هرچه میخواهند لابی کنند، تلاشها برای اضافه کردن خدمات بانکی در دفاتر پست ادامه خواهد یافت.
در همین زمینه در شهرگان بخوانید: کارگران پست کانادا در گذر از یک مرحله تاریخی؛ اعتصاب پست کانادا در کنار تلاش برای تغییر به جای تعطیلی با نیت کنترل تغییرات اقلیمی؛ پست کانادا تهدید را برداشت، مذاکره با اتحادیه کارکنان پست ادامه پیدا میکند
مایک پالیک، رییس اتحادیه کارکنان پست کانادا در این بیانیه مطبوعاتی میگوید، «برای ما جای شگفتی ندارد که بانکهای بزرگ مخالف گزینه خدمات بانکی ملی در دفاتر پستی باشند، همانگونه که این بانکها در سال گذشته ۳۵ میلیارد دلار با درخواست بالاترین حقالزحمههای بانکی در سرتاسر جهان از کاناداییها، سود به جیب زدهاند.»
پالیک میگوید وقتی پستها هماکنون به راحتی مانی اوردرها را دریافت و پرداخت میکنند، میتوانند دیگر خدمات بانکی را هم انجام بدهند، آن هم با توجه به اینکه تعداد شعبههای پست در سرتاسر کشور دو برابر تعداد شعبههای تیم هورتونز است.
هماکنون کشورهای نیوزلند، سوییس، بریتانیا و فرانسه خدمات بانکی ارزانقیمت را به دفاتر پست خودشان اضافه کردهاند و هفته گذشته، حزب دموکرات امریکا هم اضافه شدن خدمات بانکی به دفاتر پست امریکا را در برنامه تبلیغاتی انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۱۶ اضافه کرد.
برخی سیاستمدارهای امریکایی میگویند به این شکل مردم عادی تا ۲ هزار دلار در سال صرفهجویی خواهند کرد.
یک تحقیق جامع منتشر شده در اکتبر ۲۰۱۳ میگوید بانکهای کانادایی نمیتوانند خدماتی جامع با قیمتی ارزان در اختیار تمامی کاناداییها بگذارند و اشاره میکند اضافه کردن خدمات بانکی به دفاتر پست میتواند یک گزینه تاثیرگذار در این میانه باشد.
همچنین این گزینه مطرح شده است تا هر دو پست کانادا و امریکا خدمات بانکی را به دفاتر خود بیاورند و این خدمات را به شکل مشترک عرضه کنند تا تبدیل به بزرگترین ارائه دهنده خدمات بانکی در امریکای شمالی بشوند.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامهنگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی میکند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شدهاند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمهاش در سایتهای مختلف عرضه شدهاند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وبسایت شهرگان منتشر شدهاند. او فارغالتحصیل روزنامهنگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیسبوکاش مراجعه کنید.