محدودیت بر شکار خرس گریزلی در بریتیش کلمبیا
شهرگان: سالهاست بومیان ساکن بر زمینهای محدوده جنگل بارانی خرس بزرگ، تابلوهایی نصب کردهاند و به شکارچیها هشدار میدهند که در این زمینها به شکار خرس گریزلی نروند، ولی تا همین هفته، دولت استانی همراه آنان نشده بود.
این از قولهای انتخاباتی دموکرات نوین به رهبری جان هورگان بود تا شکار خرس گریزلی به نیت کسب غنیمتهای یادمان پیروزی (trophy hunting) را ممنوع اعلام کنند.
حالا و پس از پایان فصل شکار امسال، از ۳۰ نوامبر ۲۰۱۷ به بعد شکار خرس گریزلی به نیت یادمان پیروزی در سرتاسر بریتیش کلمبیا ممنوع اعلام شده است.
همچنین هر گونه شکار خرس گریزلی در سرتاسر زمینهای جنگل بارانی خرس بزرگ در شمال استان هم ممنوع شده است، ولی در مابقی استان میتوان خرسهای گریزلی را برای گوشتشان شکار کرد.
البته شکارچیها نمیتوانند سر، پنجهها و دیگر بخشهای بدن خرس را صاحب باشند که میتوانند به عنوان غنیمت شکار استفاده شوند و فقط میتوانند گوشت خرس را برای استفاده همراهشان ببرند.
تقریبا ۱۵ هزار خرس گریزلی در بریتیش کلمبیا زندگی میکنند و شکارچیها هر سال ۲۵۰ خرس را میکشند.
هرچند که این کمتر از ۵ درصد جمعیت خرسهای استان است، ولی به گفته بنیاد سوزوکی، شکار بانی ۸۷ درصد مرگ این خرسها در سواحل غربی کانادا است.
به شکل میانگین، ۱۷۰ خرس را هر سال شکارچیهای محلی میکشند و ۸۰ خرس را توریستهای شکارچی به قتل میرسانند.
دولت بریتیش کلمبیا هر سال ۵۴۰ هزار دلار از مجوز شکار خرس، درآمد کسب میکرد و این درآمد امسال هم بدست دولت خواهد رسید.
در ۱۵ ماه آگوست، شکار خرسهای گریزلی در محدوده دره رودخانه صلح شروع میشود و فصل شکار در دیگر مناطق استان با تاخیری چند روزه شروع خواهد شد.
محدودیت وضع شده بعد از پایان فصل شکار امسال اجرایی میشود.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
In touch with the Iranian cultural diaspora.
Shahrgon is an online magazine for Canada’s Iranian cultural diaspora and Persian-speaking languages.
Shahrgon started working in Vancouver, Canada, in 1992 with the publication “Namai Iran” and then in the evolution of “Ayandeh” and “Shahrvand-E Vancouver,” it transformed into Shahrgon.
Shahrgon; The magazine of the Iranian cultural diaspora;
شهرگان مجلهی دیاسپورای ایران فرهنگی در ونکوور کانادا از سال ۱۹۹۲ با نشریهی «نمای ایران» آغاز بهکار کرده و سپس در فرگشتی از «آینده» و «شهروند ونکوور» به شهرگان فراروئید