کمپین اوبر برای ورود به ونکوور، تردید دولت استانی
شرکت اوبر میگوید ۲۰۰ هزار نفر در محدود ونکوور عضو این اپ هستند، ولی همچنان دولتهای محلی در موضوع فعالیت این شرکت اقتصاد مشارکتی دودل هستند
[clear]
شهرگان: کمپین تازه اوبر در شبکه اجتماعی فیسبوک میگوید که ۲۰۰ هزار نفر عضو این اپ اقتصاد مشارکتی هستند، ولی همچنان مجوزی برای فعالیت این شرکت در محدوده شهرهای بریتیش کلمبیا صادر نمیشود.
اوبر همانند دیگر اپهای اقتصاد مشارکتی مثل ایربیانبی، بر پایه عرضه و تقاضا شکل میگیرد: یک نفر نیازمند طی مسیر از یک نقطه شهری به نقطهای دیگر است، فردی دیگر اتوموبیل دارد و وقت آزاد، این دو فرد همدیگر را از طریق این اپ پیدا میکنند، مسافر مسیرش را میرود و پول این حمل و نقل، از طریق همین اپ جابهجا میشود و اوبر سهم خودش را برمیدارد، بقیه به رانند میرسد.
این شرکت امیدوار بود بعد از آنکه در چند شهر کانادا از جمله ادمونتون و کوبِک فعالیت خود را شروع کرد، بتواند ونکوور را هم به فهرست ۴۰۰ شهری اضافه کند که از خدمات این اپ سود میبرند، ولی دولت استانی بریتیش کلمبیا، همچنین دولتهای شهری، همچنان نسبت به فعالیت این اپ تردید نشان میدهند.
این تردید در حالی همچنان وجود دارد و حداقل تا اکتبر ۲۰۱۷، احتمال تغییر آن نمیرود که دولت شهر ونکوور بدنبال مقابله با تاثیرگذاری اپ ایربیانبی بر واحدهای اجارهای شهر است. اپ ایربیانبی به افرادی که محلی برای اجاره دارند این اجازه را میدهد تا از طریق این اپ، همانند یک هتل، محل خود را برای کوتاه مدت اجاره بدهند.
دولت استانی بعد از آنکه هشت ماه را صرف پرسیدن نظر عموم جامعه کرد، اعلام کرد در موضوع اجازه به اپ اوبر برای فعالیت در شهرهای خود، نیازمند بررسیهای بیشتر است.
این دولت میگوید که مخالفتی با فعالیت این اپ ندارد، ولی ابتدا باید پاسخ نگرانیهای شورای حمل و نقل مسافران استان نسبت به نحوه و چگونگی کار این اپ داده شوند. هرچند این دولت امیدوار است با همراهی شرکتهای تاکسیرانی، بتواند یک پاسخ بومی نسبت به نیاز حمل و نقل ساکنین استان پیدا کند.
بیش از ۷۲ هزار نفر تاکنون پتیشین شرکت اوبر را امضا کردهاند که از دولت استانی میخواهد به این اپ اجازه فعالیت بدهد.
اوبر که در سال ۲۰۰۹ فعالیت خود را شروع کرد، هماکنون فراتر از ۶۰ میلیارد دلار امریکا ارزش دارد و یکی از پایههای اصلی حمل و نقل در شهرهای امریکا محسوب میشود.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامهنگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی میکند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شدهاند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمهاش در سایتهای مختلف عرضه شدهاند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وبسایت شهرگان منتشر شدهاند. او فارغالتحصیل روزنامهنگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیسبوکاش مراجعه کنید.