دو طرح بزرگ ونکوور: طرح توسعه فرودگاه و فالس کریک فلتز
شهرگان: عاقبت سرنوشت یکی از بزرگترین زمینهای شهر ونکوور در کنار برنامه طرح توسعه فرودگاه عرضه شدند، دو طرحی که میتوانند ونکوور را متفاوت از گذشته نقش بزنند.
سالهاست این سوال وجود دارد که با ۴۵۰ جریب زمین فالس کریک فلتز در نزدیکی داونتاون ونکوور چه میتوان کرد؟
و از امکان آوردن بیمارستان سنت پائول از داونتاون ونکوور به این نقطه تا ساخت یک مرکز حمل و نقل عمومی تا ساخت مرکزی برای فرهنگ و هنر برای این زمین پیشنهاد شده بودند.
حالا ولی دولت شهر ونکوور ساخت یک محله ویژه اقتصادی را برای این زمین پیشنهاد داده است که به نوعی شامل بخشهای از لحاظ اقتصادی مفید بخشی از پیشنهادهاست.
هدف اصلی هم چنین عنوان شده تا مشاغل موجود در این منطقه ونکوور را از ۸ هزار به ۳۰ هزار در گذر ۳۰ سال آینده افزایش بدهند.
همچنین بیش از ۳ هزار خانه در این زمین ساخته خواهند شد.
از جمله واحدهایی که برای اجاره بر هنرمندان، بخصوص برای دانشجوهای دانشگاه امیلی کار، در نظر گرفته شدهاند تا از خانهشان به عنوان استودیوهای کار هم استفاده کنند.
بخشی از خانههای هم واحدهای مقرون به صرفه برای اقشار کمدرآمد خواهند بود.
در کنار آن، بخشی از زمین برای ساخت واحدهای تجاری و تولیدی و همچنین بخشی از این زمین برای ساخت بیمارستان سنت پائول استفاده خواهند شد.
البته تمامی این پیشنهادهای دولت شهری، بسته به نظر موافق ساکنین محلی هم دارد. در ۳۱ مارچ دولت شهر ونکوور یک جلسه برگزار میکند تا تمامی موافقها و مخالفهای طرح بتوانند نظرهایشان را به این دولت منتقل کنند.
فرودگاه در ۲۰۳۷: قیمت، ۵.۶ میلیارد دلار
فرودگاه ونکوور طرح توسعه تا سال ۲۰۳۷ را منتشر کرد تا نشان بدهد در گام دوم از چهار گام برنامهریزی برای آینده این فرودگاه بزرگ، به کجا رسیدهاند و در گذر ۲۰ سال آینده، این فرودگاه چه تفاوتهایی با امروز پیدا خواهد کرد.
این فرودگاه که در سال ۲۰۱۶، ترافیک ۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر را شاهد بود، پیشبینی میکند که در سال ۲۰۳۷، شاهد عبور فراتر از ۳۵ میلیون مسافر در سال باشد.
بخش اصلی توسعه در ترمینال بینالمللی این فرودگاه و همچنین مسیرهای تازه برای نشست و برخواست هواپیماها خواهد بود.
هرچند این پروژه برای اجرایی شدن، بایستی یک مرتبه دیگر هم نظر ساکنین محلی را بشنود و درنهایت تاییدههای لازم را کسب کنند.
- درباره نویسنده:
- تازهترینها:
سیدمصطفی رضیئی، مترجم و روزنامهنگار مقیم شهر برنابی است. او نزدیک به سه سال است در کانادا زندگی میکند و تاکنون ۱۴ کتاب به ترجمه او در ایران و انگلستان منتشر شدهاند، همچنین چندین کتاب الکترونیکی به قلم او و یا ترجمهاش در سایتهای مختلف عرضه شدهاند، از جمله چهار دفتر شعر از چارلز بوکاووسکی که در وبسایت شهرگان منتشر شدهاند. او فارغالتحصیل روزنامهنگاری از کالج لنگرا در شهر ونکوور است، رضیئی عاشق نوشتن، عکاسی و ساخت ویدئو است، برای آشنایی بیشتر با او به صفحه فیسبوکاش مراجعه کنید.