Advertisement

Select Page

یک سال بعد از درگذشت آلان کردی: بیش از ۳۰ هزار پناهنده سوری در کانادا اسکان داده شده‌اند

یک سال بعد از درگذشت آلان کردی: بیش از ۳۰ هزار پناهنده سوری در کانادا اسکان داده شده‌اند

افرادی که به شکل خصوصی اسپانسر پناهندگان سوری برای ورود به کانادا شده‌اند از کندی روند اداری می‌گویند و از ماه‌ها انتظار برای طی شدن هر مرحله کاری، بسیاری همچنان منتظر دیدار پناهندگان موردنظرشان در کانادا هستند

3571710_2048_1152

اولین هفته سپتامبر ۲۰۱۵، رسانه‌های جهان تصویری کودکی خردسال را آرامیده بر ساحل مدیترانه‌ای کشور ترکیه نشان همگان دادند: آلان کردی که در مسیر پرتلاطم یونان، جان خود را از دست داده بود.

تصویر او تبدیل به نمادی از کودکانی شد که زندگی‌شان فدای جنگ و عبور از مسیرهای پر خطر برای رسیدن به امنیت می‌شود. هرچند درگذشت او تبدیل به یک خبر محلی برای ساکنین مترو ونکوور هم شد، چون عمه‌اش مقیم شهر پورت کوکیتلام است.

page-06-image-UNHCR_v5.1_Map

آمار مهاجرت کودکان سوری به نقاط گوناگون دنیا بنا بر داده‌های کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد

بیش از این، درخواست عمه‌اش برای اسپانسر شدن خانواده برادرش توسط دولت فدرال به نتیجه‌ای نرسیده بود و پول قاچاق‌چی‌ها را عمه از کانادا به ترکیه فرستاده بود. دولت فدرال بعد از رسانه‌ای شدن این موضوع از او خواست تا باری دیگر درخواست پر کند و این مرتبه برادر و بازماندگان خانواده به کانادا رسیدند. پدر آلان هم‌اکنون یک مغازه اصلاح مو در پورت کوکیتلام اداره می‌کند.

قول‌های دولت فدرال

دولت فدرال به رهبری حزب لیبرال در انتخابات گذشته قول داد که تا ۲۵ هزار پناهنده تا انتهای سال ۲۰۱۵ میلادی به کانادا بیاورد. هرچند بعدها این زمانبندی را تا پایان بهار ۲۰۱۶ تمدید کردند. بخش عمده‌ای از این پناهندگان توسط ساکنین کانادا به شکل خصوصی اسپانسر شده‌اند.

این دولت همچنین اعلام کرده است که در ۲۰۱۶ میلادی، بین ۳۰ تا ۵۰ هزار پناهنده بعد از طری روند اداری می‌توانند به کانادا وارد شوند. امسال در کل نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر مهاجر وارد کانادا خواهند شد و حداقل ۱۰ درصد این افراد پناهنده خواهند بود.

بنا بر آمار اداره مهاجرت و پناهندگان (سی‌آی‌سی)، تا ۲۸ آگوست ۲۰۱۶، ۳۰ هزار و ۲۷۵ پناهنده سوری در کانادا اسکان یافته‌اند. در این میان، ۱۶ هزار و ۲۲۸ با کمک دولت فدرال و ۱۱ هزار و ۸۵ نفر با کمک اسپانسرهای خصوصی به کانادا راه یافته‌اند.

پرونده ۳ هزار و ۳۹۹ نفر دیگر هم به نتیجه نهایی رسیده، ولی هنوز این افراد به کشور وارد نشده‌اند. پرونده ۱۸ هزار و ۹۴۲ نفر دیگر همچنان در دست بررسی است.

کانادا پناهندگان سوری را با کمک کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (یو‌ان‌اچ‌سی‌آر) از کشورهای اردن، لبنان و ترکیه به کانادا منتقل می‌کند. روندهای اداری در سفارت‌های کانادا در این سه کشور دنبال می‌شوند.

روند کند اداری

به رغم تلاش‌های دولت فدرال برای اسکان پناهندگان سوری در کشور به حداکثر سرعت ممکن، افرادی که به شکل خصوصی اسپانسر خانواده‌های سوری شده‌اند از روند کند اداری شکایت دارند.

اخیرا، دولت فدرال به این افراد گفته شاید بهتر باشد خانواده‌های دیگری را برای اسکان در کانادا اسپانسر بشوند، چون احتمال دارد افراد موجود از لحاظ امنیتی برای کانادا تاییده‌های لازم را دریافت نکنند.

بخشی از گروه‌ها و افراد اسپانسر کننده پناهندگان سوری می‌گویند اگر به این تغییر تن دهند، معلوم نیست چه بر سر افرادی بیایید که امیدوار ورود به کانادا هستند.

آمارهای کمیساریای عالی

بنا بر آمارهای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، ۶۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هم‌اکنون در سرتاسر دنیا، در جستجوی کمک به بخشی دیگر از سرزمین خود، یا به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

در این میان، ۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار پناهنده در دنیای امروز وجود دارد. تنها ۱ درصد پناهندگان هر سال می‌توانند به سرزمین خود بازگردند، چون شرایط به حالت عادی برگشته است یا اینکه بتوانند به کشوری دیگر، مانند کانادا، برای اسکان وارد بشوند.

۹۹ درصد پناهندگان دنیا، به شکل میانگین ۱۷ سال در شرایطی نامناسب، اغلب در کمپ‌ها زندگی می‌کنند تا شاهد تغییری در شرایط زندگی‌شان باشند.

بیشتر پناهندگان فعلی دنیا از سه کشور سومالی، افغانستان و سوریه خارج شده‌اند. بیشتر از هر کشوری در دنیا، ترکیه با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، بیشترین تعداد پناهنده را در خود جای داده است. بعد از آن پاکستان، لبنان، ایران، اتیوپی و اردن بیشترین تعداد پناهندگان دنیا را در خود جای داده‌اند.

هم‌اکنون بیش از ۱۴ میلیون نفر آواره در داخل سوریه وجود دارد و بیشتر از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پناهجوی سوری در سرتاسر جهان داریم.

دوازده درصد پناهندگان دنیا در امریکای شمالی و بیشتر در کشور امریکا سکنا یافته‌اند.

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان «ویژه‌نامه‌ی پیوست شهرگان»

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights