Advertisement

Select Page

مذاکره دولت فدرال با مردم کانادا بر سر پیمان همکاری کشورهای حوزه اقیانوس آرام یا تی‌پی‌پی

مذاکره دولت فدرال با مردم کانادا بر سر پیمان همکاری کشورهای حوزه اقیانوس آرام یا تی‌پی‌پی
24169248014_eb975c4259_z

شورای کانادا مخالفت خودش با پیمان تی‌پی‌پی را نشان می‌دهد. برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگ‌تر اینجا را کلیک کنید

شهرگان: به رغم افزایش مخالفت‌ها با پیوستن کانادا به پیمان همکاری کشورهای حوزه اقیانوس آرام یا تی‌پی‌پی بود، دولت فدرال به تلاش‌هایش برای همراهی مردم با این پیمان ادامه می‌دهد.

در نوامبر ۲۰۱۵، ۱۲ کشور دنیا از جمله کانادا که ۴۰ درصد اقتصاد جهان را در اختیار خود دارند، پیمانی را در شهر اوکلندِ نیوزلند امضا کردند که به اعضای خود اجازه می‌دهد تا همکاری‌های اقتصادی مابین خود را گسترش دهند، حال کشورهای عضو بایستی این پیمان را به تصویب پارلمان‌های خود برسانند.

دولت فدرال تلاش می‌کند تا نظر مساعد مردم نسبت به این پیمان را جلب کند، این در حالی است که مخالفت‌ها با این پیمان رو به گسترش هستند.

وب‌سایت دولت فدرال در موضوع این پیمان همراه با متن کامل پیمان همکاری، همچنین این وب‌سایت، خلاصه‌ای طبقه‌بندی شده از پیمان را در این لینک عرضه کرده است

در این ویدئو متعلق به برنامه نشنال شبکه سی‌بی‌سی، جنبه‌های مثبت و منفی پیمان تی‌پی‌پی برای کانادا به نمایش گذاشته شده است:

 

مخالفان پیمان به جنبه‌های منفی آن می‌تازند

مخالفان پیمان ت‌پ‌پ نگران نهایی شدن آن بدون در نظر گرفتن نظر مردم هستند، آنها می‌گویند دموکراسی در خطر است.

اولین نگرانی آنها، مذاکرات پشت درب‌های بسته برای نهایی شدن این پیمان است که در آن نظر لابی‌گرهای شرکت‌های بزرگ شنیده شده است،‌ اما نظر مردم پرسیده نشده است.

این مخالفان شامل بر برنده نوبل اقتصاد، جوزف استیگلیتز، می‌شود که می‌گوید این پیمان، بدترین پیمان ممکن برای کشورهای عضو است.

آنها همچنین می‌گویند در کانادا، این پیمان در زمان تبلیعات انتخابات فدرال بررسی شد و در فاصله‌ای کوتاه قبل از تغییر دولت امضا شد، همچنین مخالفان می‌گویند هیچ کدام از کشورها بعد از امضای نسخه تأیید شده توسط پارلمان، امکان خروج از این پیمان را نخواهند داشت.

در کانادا صنعت لبنیات و اتوموبیل‌سازی ممکن است از این پیمان آسیب ببینند، چون حمایت دولتی از روی آنها برداشته می‌شود و اجازه واردات این محصولات به شکلی آزادانه‌تر داده می‌شود. همچنین امکان این وجود دارد که قیمت دارو افزایش یابد و سوپرمارکت‌ها بیشتر از قبل بتوانند محصولات غیر کانادایی عرضه کنند.

شورای کانادا مخالفت خود با این پیمان را آشکارا نشان می‌دهد: آنها می‌گویند این پیمان حاکمیت کانادا بر سرزمین خود را به خطر می‌اندازد، شغل‌های محلی را متزلزل می‌سازد، حقوق‌ها را کاهش می‌دهد، قیمت دارو را افزایش می‌دهد و سلامت غذا را کاهش می‌دهد.

همچنین بر اساس این پیمان، شرکت‌های بزرگ می‌توانند دولت‌های محلی، استانی و فدرال را به خاطر قوانین مختلف، تحت تعقیب قضایی قرار بدهند و با حکم دادگاه،‌ بتوانند قوانین را ملغی کنند. پیمان تی‌پی‌پی همچنین آزادی استفاده از اینترنت را هم به خطر خواهد انداخت.

یک نظرسنجی منتشر شده در فوریه ۲۰۱۶ می‌گوید تنها ۳۲ درصد کانادایی‌ها موافق این پیمان هستند و اکثریت ملت نظر مطمئنی نسبت به تی‌پی‌پی ندارند.

در این ویدئو توضیح داده می‌شود پیمان تی‌پی‌پی چطور باعث تغییر شرایط درمان و افزایش قیمت دارو در کشورهای عضو پیمان خواهد شد:

در این ویدئو مخالفان پیمان جنبه‌های منفی این همکاری را توضیح می‌دهند:

حزب سبزهای کانادا و حزب دموکرات‌های نو آشکارا مخالف پیوستن کانادا به این پیمان هستند، حزب محافظه‌کار موافق این پیمان است و حزب لیبرال هم تلاش می‌کند تا کانادایی‌ها را متقاعد به پیوستن به این پیمان کند: پیمانی که در ۱۰ سال آینده، بیشتر از ۲۰۰ میلیارد دلار تبادلات مالی برای کشورهای عضو در بر خواهد داشت و ممکن است تعداد اعضای آن بتدریج به بیشتر از ۵۰ کشور برسد.

لطفاً به اشتراک بگذارید
Advertisement

تازه‌ترین نسخه دیجیتال شهرگان

تازه‌ترین نسخه‌ی دیجیتال هم‌یان

آگهی‌های تجاری:

ویدیوی تبلیفاتی صرافی عطار:

شهرگان در شبکه‌های اجتماعی

آرشیو شهرگان

دسته‌بندی مطالب

پیوندها:

Verified by MonsterInsights